Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Travel And Surf T-mobile

Od: pepan321® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,dnes jsme dorazili do Chorvatska. Přišla mně od T-Mobile SMS, že mně aktivovali datový balíček Travel And Surf - úžasná služba - 3MB na den za 24kc a neuvěřitelných 20MB! za 70kc. Tohle by nestačilo ani v dobe, kdy existovaly pouze stránky s textem a minimem obrázku. Tento nesmysl rozhodně nechci! Takže mám v telefonu vypnuté mobilní data - bude to stačit? Nebo mně vážený T-Mobile bude uctovat, i když nic nespotřebuji? V tom pripade bych telefon radši vypl, ale nevím, zda to pomůže. P.S.:píšu z benzínky z free WiFi. V kempu bude určitě také WiFi, buď zdarma nebo za rozumný peníz...díky za radu. Pepa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ahoj.
Ano,vypnutá data jsou okay.
T-mobil nic účtovat nebude.
Jak taky,když nebude mít z čeho :-D
Na každém delším pobytu v Chorvatsku se napojuji na jejich wifiny.
Jak v kempech,tak i v privátech.
Buď v klidu a pěknou dovolenou :)
hodnocení

Dekuji moc za odpoved. Uz jsem na kempu chytil wifi, takze ten jejich predrazeny nesmysl opravdu nepotrebuji. Pepa

hodnocení

2x

Bez dotazu na T-Mobile nemáte jistotu, někdy ji nemáte ani s tím dotazem. Oni vám totiž aktivovali službu za 24Kč/den, podle mého bez ohledu na to, zda spotřebujete 0MB nebo 3MB.

Obchodní podmínky pro službu Travel and Surf říkají:

14. Cena za Balíček se započítává do zvolené úrovně minimálního měsíčního plnění.

Takže budete platit bez ohledu na stažená data. Tedy řešte jedině přes T-Mobile.

doplněno 05.08.17 08:10:

@pepan321: Mailem je to rozumné, ale předpokládám, že než se ozvou, už budete po dovolené. Můj názor je takový: Vykašlete se na to, nekažte si s tím dovolenou, stejně si myslím, že není šance to během 2-3 týdnů dovolené vyřešit. Řešte to, až se vrátíte, ale nepočítejte s tím, že vám operátor něco vrátí. Obchodní podmínky jsou jasné.

doplněno 05.08.17 08:21:

@jofa: Když budu mít šanci se dozvědět, že jsem neměl pravdu, klidně to přiznám. Nikdo nejsme vševědoucí.

hodnocení

No prave. Takze zeptat se jedine mailem? Tady asi na pobocce v Chorvatsku to nema cenu zjistovat:) Diky za odpoved! Pepa
jofa*

Dvě odpovědi, dvě odlišné informace. Jsem zvědav, kdo napíše, že neměl pravdu.

hodnocení

Mne taky. Nikde jsem podobny problem nenasel. Pepa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]