Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrovlnka-ohřívala i otevřená

Od: anabela* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,stalo se mi,že jsem při jedoucí mikrovlnce otevřela dvířka a ta se nevypnula.Jakmile jsem si to uvědomila (chvilka),ihned jsem ji zabouchla-jela pořád dál...tak nevím,uškodila mému tělu tato manipulace-záření? Poraďte. ...Zuzana

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zůstaňte v klidu, nestalo se nic, co by ohrozilo vaše zdraví. :)

vojtechj
hodnocení

0x

Takovou mikrovlnku reklamujte nebo vyhoďte.

hodnocení

0x

Nic se nestalo. Bylo to jednou, nebo to dělá stále?

hodnocení

0x

Zdravím,neboj mě už se to stalo hodněkrát.Tělu to nijak neuškodilo. ;)

hodnocení

0x

Vám to neuškodilo, ale v okolí na tu chvíli asi vypadla wifina. Ale pokud máte nějaký elektronický implantát, pak si raději kupte mikrovlnku jinou.

hodnocení

0x

Krátkodobě to rozhodně neuškodí, ale co je to za šmejd? Každá mikrovlnka má minimálně 2 bezpečnostní vypínače od dvířek a každý na jiném místě (jeden na zámku dvířek a druhý na otevření dvířek) to vám musely selhat oba najednou.

Ty, co se otvírají trhnutím za dvířka mají jen jeden.

ra252:

to není pravda, měl jsem takovou rozebranou a má taky dva ;)

doplněno 03.08.17 21:34:

Jeden se stiskne vniknutím západky dvířek dovnitř a druhý o 90° zapadnutím západky dolů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]