Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástroj na odstranění family protection

Od: blk88 odpovědí: 3 změna:

dobrý den, prosím už si nevím rady. hledám ,kde se dá chodím, a hledám kdo by poradil jak se zbavit family protection v mobilu lg D605- verze aplikace je-1.5.135.1- existuje prosím nějaké řešení jak to odstranit? děkuji vám všem za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To byla předinstalovaná aplikace v systému, nebo sis to sám instaloval? Podle výrobce McAfee bych tipnul, že se instalovala jako součást antiviru.

Ono odinstalovat jde prakticky cokoli, ale bohužel na 90% takových operací je potřeba root. Zkus aplikaci system app remover z googleplay.

Kingoroot je nejsilnější nástroj na přidělení správcovských práv (root), ale jeho použití může mít za následek ztrátu záruky.

blk88
hodnocení

dobrý den, to jsem si sám nainstaloval z google play-byla to zkušební verze. dokonce jsem jim napsalasi do usa, odpověděli, že to se mnou ukončí v červenci, ale ještě tam bylo psáno, něco datum-1.1.2018. uř bych takovou blbost neudělal, stane se to hned. díky za pomoc!

stan444
hodnocení

0x
Odinstalovat jedině s rootem,po každé aktualizaci je ale zpět. Osobně jsem to jen zakázal v aplikacích,smazal ap data, +zablokoval ve firewallu a ani to nepípne.(mám ale Android 6 a jiné Lg)
No ale tady už oficiální aktualizace asi nehrozí tak projít fóra,najít ověřený root pro vaši verzi sw/hw a pak půjde všechno. Ale pozor mně osobně dělalo prave Lg největší potíže rootnout a naposledy už jsem se na to vykašlal,kdo si s tím má pořád hrát.A nebo v případě že se obzvláště nudíte tak hledat alternativní rom-je zdá se pořád podporovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]