Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní číslo

Od: vera* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

při ztrátě telefonu bohužel již musím volit nové telefonní číslo, bohužel tu plastovou kartičku s PUK kódem již nemám.

Co doporučujete mám jít do nového čísla třeba začínající předvolbou 704, 792 nebo raději vzít starší známější předvolbu 608, 731, 736, 739, 774, 776?

Děkuji všem za tip a radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím, já si myslím, že byste ani číslo nemusela měnit, přece jste musela nechat při ztrátě mobilu číslo zablokovat. A operátor vám pošle novou simku bez toho, že byste měla číslo nové.

vera*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji Vám za odpověď, ale bohužel nepošle ani na prodejně nevydá! Je to anonymní předplacená karta a aby se ověřila majitelka vyžaduje se alespoň doložení plastové kartičky s PIN a PUK což bohužel nemohu najít.

No kolega z práce mi doporučil vzít si raději číslo na staré předvolbě než nové bez minulosti.

Někteří lidé si na nové předvolby hold nemohou zvyknout a starší se bojí vytočit neznámé číslo.

Takže zajdu do obchodu a poohlédu se po nějaké 60x a přejdu ke konkurenci která i předplacenky má pod heslem a plastovou kartičku s PIN a PUK nevyžaduje a navíc nechce 99 korun.

Přesto Vám děkuji za odpověď.

iz*

Já bych naopak doporučila novější číslo. U staršího je větší pravděpodobnost, že by mohlo jít o "recyklované" číslo, mohli by Vám volat lidé i firmy, kteří/které měli/y kontakt na původního uživatele čísla.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

urcite nova predvolba, u starsich je velka sance ze to mel nejaky otravovatel co neco nabizel po telefonu, operatori nechaji cislo pul roku odlezet a prodavaji

takze urcite nova predvolba

vera*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Vybrala jsem 735 6xx xxx sice jsem měla možnost mít 702, 703, 704, ale tahle předvolba je pro mě jistější.

Přeji hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]