Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil z AliExpress

Od: paboz® odpovědí: 7 změna:

Zdravim,asi pro znale to bude dotaz na zasmani.Kdyz koupim cinskymobil z AliExpress bude v nem cestina.V uvedenych jazycich neni V popiscich jsou v prumeru 4 jazyky a par tecek .kolik jazyku a zda cestina?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adamcz*
hodnocení

0x

Ahoj. Dej sem URL adresu na ali. (mobil)

hodnocení

S otazkou jsem se unahlil.Nyni jsem stranky sjel az dolu a v detaijlnim popisu je uvedeno hafo jazyku i cestina

aliexpress.com/...

hshyiyjyhsbbs
hodnocení

0x
Bývají tam screenshoty s jazyky. ČJ tam většinou je. Měl jsem v ruce i jeden mobil a byl česky. Ta absence ČJ byla specialita Motoroly, které nebyly pro náš trh

rv*
hodnocení

0x

S androidem takřka jistě čeština bude.

ohneta*
hodnocení

0x
Vždyť je to tam napsané že cz tam je
hodnocení

vzdyt jsem uvedl ze jsem se unahlil z otazkou

hodnocení

0x
Dobře si ten nákup v Číně rozmyslete...
Cokoli co vzhledem připomíná mobil, zastaví celníci.
I když nebudete platit clo, tak Vám naúčtují celní služby a vyměří DPH... Ve výsledku ten obyčejný mobil bude minimálně o 500,- dražší, bez záruky a jakéhokoliv servisu.
Za mě doporučuji koupit mobil v ČR a rozhodně něco s LTE a alespoň 2GB RAM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]