Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je za CC motor?

Od: nevim* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Co je motor s označením CC? Kde najdu případně nějakou rozumnou definici, nějak se mi to nedaří.

Děkuji předem za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můžu se mýlit - ale někdy se obsah značí "cc" namísto "ccm" (třeba u modýlků).

nikdo*
hodnocení

1x

Current Control? Motor řízený proudem?

hnipirdo*
hodnocení

0x

Nemohl by to být motor s chlazením turbodmychadlem nasávaného vzduchu?

hodnocení

0x

Mám dojem, že se to označení k motoru vůbec nevztahuje. Používá ho třeba Peugeot v označení typu a znamená to Coupé - Cabrio.

doplněno 31.07.17 15:29:

U VW se označení CC rovněž nevztahuje k motoru, ale ke karosářské variantě Passatu, tady to ale neznamená to samé co u Peugeotu, přesný význam se mi zjistit nepovedlo.

hodnocení

0x

Puvodne jsem myslel ze to ma neco spolecneho se smerem otraceni, ale po projiti hromady obrazku ve spanelstine a pod. bych tipoval> stejnosmerny motor <.

hodnocení

0x

A není to DC motor?

hloupy
hodnocení

0x

Na hloupou otázku hloupá odpověď:

Co je to? Když to mám v ruce, tak je to modré, když to pustím na zem je to zelené a když to uschne, tak to je čevené.

------------------------

O jaký motor se jedná? Někdo reaguje jako by to byl motor v autě, jiný si myslí, že se jedná o elektromotor, jiný zas o modellářský motorek ... atd.

Pokud se chcete něco dozvědět, tak se ptejte normálně a ne v hádankách.

nevim*

Dobrý den,

píšu upřesnění dotazu. Vzhledem k tomu, že to bylo uvedeno u mixéru, tak to vypadalo jako jeden z oněch dalších motorů typu DC nebo BLDC. Že CC mají i auta, to mi nějak uniklo. Rozhodně to nebyl úmysl se "blbě" ptát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]