Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velkost mobilních displejů

Od: petrvietz odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli když ted mam nokii n75 a koupím si nokii n95 která má o 0,6 palců větší displej jestli třeba uvidím u internetový stránky toho vic jan n75 ve stejne velikosti písmu jako na n75ce

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Dobrý den, neuvidíte, protože oba displeje mají stejné rozlišení - 240x320.

petrvietz
hodnocení

Děkuji za info, a co by bylo větší 320x240 nebo to vyjde na stejno

perda*

Nerozumím otázce, 320x240 nebo 240x320 je pořád stejné rozlišení akorát je prohozena delší a kratší strana displeje.

numi*
hodnocení

0x

Zdravim, zkuste treba N97, pokud se nepletu, tak ma rozliseni 640 x 360 bodů, popripade nejake PDA, ci MDA s rozlisenim 640 x 480, ale to uz je pak neco jineho, jak cenou, tak pochopitelne charakterem pristroje:) Ale rozliseni to vyresi:)

petrvietz
hodnocení

Dobrý den, nakonec jsem si vybral mám zájem o tuto nokii Nokia 5530 XpressMusic Black myslíte si že když má ten displej 640x320, že u tohoto mobilu uvidím na stránce www. mnohem víc jak na mé N73

petrvietz
hodnocení

A ještě když telefon nemá 3G v čem to pro mě bude omezení když často používám internet v mobilu

petrina
hodnocení

0x

Pokud chcete vidět větší kus webových stránek, doporučuji spíš nějaký vychytanější smartphone (s Androidem nebo Windows Mobile). Ultraširoký displej nabízí třeba LG Chocolate BL40/.... Ale to už je pak otázka dalších nároků na mobil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]