Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční varná deska

Od: mk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo fígl na nádobí s úzkým dnem? Nechce se mi strkat moca konvičku do hrnce.

Děkuji za případnou radu

Michal

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

Pokud je i na indukci, tak ji dáte na indukci. U indukce je celkem jedno, jak velký je hrnec, tam žádné ztráty jako třeba u sklokeramiky nebudou.

hodnocení

0x

Jak, z úzkým dnem? Jako, že je malé dno na plotýnku, nebo indukce nefunguje dnem?

janz
hodnocení

0x
Jestli je to ta hliníková šestihraná mokakonvička tak ta se na indukční plotýnku pokládá na takové nerezové kolečko tlouštka asi 2mm různé průměry. Prodávalo se to v domácích potřebách. Jinak já mám nerezovou mokakonvičku ale nepoužívám protože pára uchazí kolem závitu bezpečnostního ventilu a navíc se začne přepalovat káva dřív než se přepustí voda takže nejde pít asi je to nějakej šunt.

mk*
hodnocení

...špatně jsem se vyjádřil ne s úzkým dnem, ale má malý průměr dna a plotýnka hlásí, že na ní nic není...je z nerezu a je tam značka, že je i na indukci... nevím jestli jho je dostatečné, aby plotýnka vyhodnotila, že na ní něco je...

hodnocení

0x

rv - Není pravda, že je to jedno. Mně taky malý hrnek indukce nebere. Třeba klasický smalt. plecháček mi je taky na nic, i o něco větší. Speciálně se prodávají ind. desky s miniplotýnkou na malé hrnečky, ale tu nemám.

doplněno 31.07.17 00:53:

Pokud se prodává malá, vodivá podložka pod hrneček, tak možná (tak malá) bude fungovat. Já si objednala dvě velké, pod pánve a vyhodila jsem je, nestály za nic, správně nepřiléhaly. Chvíli to smažilo, chvíli ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]