Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám vytvořit z fotek prezentaci z hudbou

Od: bluebird® odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu jak vytvořit prezentaci z hudbou v jakém programu děkuji za odpověd. Venda

doplněno 06.09.09 17:03:

a dá se to nějak zmenčit já když to chi poslat meilem tak to nejde nahrát je to velké dá se s tím pak něco ještě dělat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Např.: Microsoft Powerpoint

doplněno 06.09.09 16:10:

Návod na přidání hudby např. zde:

extrawindows.cz/...

hodnocení

no to jo ale nějak mě to nejde seká se to a nejde nahrát hudba

pravdomluvny*

Zkus mrknout ještě sem: (+ podotázky)

pavel.lasakovi.com/...

Ale pokud se Ti něco seká, může to být třeba nedostatkem paměti...nebo více běžícími programy současně...

hodnocení

a dá
se to nějak zmenšit já když to chi poslat meilem tak to nejde nahrát je to velké dá se s tím pak něco ještě dělat
pravdomluvny*

Obávám se, že vytvořenou prezentaci již zmenšit nelze. Pokud je velká a chceš ji někomu poslat, jde to přes nějaké úložiště, odkud si ji adresát stáhne. Třeba: ulozto.cz/...

stafan*
hodnocení

2x

Zkuste Photo Story 3 pro Windows. Je zdarma.

lerak*
hodnocení

2x

Slušné úložiště, 161MB na 25 dní, je letecká pošta.

jirbar*
hodnocení

0x

Co takhle ProShow Producer popřípadě verze Gold.

Tady je k němu čeština a odkaz na stránky ke stažení

cestiny.idnes.cz/...

Je to sice "okleštěná"čeština, ale autor pošle plnou češtinu asi za 120,- Kč. Pochopitelně to ještě asi bude chtít sehnat sériové číslo.

Snad jeden z nejlepších programů na prezentace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]