Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanechani uctu na starem telefonu

Od: kudlo odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer, budu davat telefon do jinych rukou, ale mam tam ucet- google play, gmail atd. Moje otazka je, zda je mozne nejak se z toho uctu odhlasit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravim,
.
Doporucuji vratit telefon do továrního nastaveni nez jej nekomu predate. Clovek nikdy nevi kde co ma zasite nebo přihlášené.
.
Precetl jsem si znovu otazku takze nejspis bude jen pujceny. Odhlášení účtů by melo byt v nastaveni a soukromí nebo tak nekde.
kudlo
hodnocení

Kdyz jsem si precetla odpoved, zdesila jsem se, ze budu muset zase telefon nekomu odnest. Potom jsem pochopila, diky moc, neni pujceny, je muj, ja ho pujcuji :)

hodnocení

0x
Pozor na to, doporučované řešení vymazání osobních dat návratem na tovární nastavení vymaže komplet veškerá uživatelská data. Telefonní seznam, fotky muziku nastavení vyzvánění upomínky a další věci. To je řešení jen pro případ že se telefon prodává nebo se "něco" pokazilo.
doplněno 20.07.17 19:59: Složky které nechceš smazat ale zaroveň nechceš aby se ti v nich dotyčný hrabal, můžeš jen skrýt. Stačí aby jméno složky začínalo .no tou tečkou. Například Media upravíš na .noMedia. Pak už prohlížeč fotek ani přehrávač videa do složky nebude vidět. To ale platí jen pro Android. Když pripojí mobil na počítač, obsah složky normálně uvidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]