Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv stream sledovanie

Od: majko26 odpovědí: 1 změna:

Ahojte Ludia.

Do nedavna som pozeraval TV cez online stream teda cez ip adresy jednotlivych programov.. ASi tyzden mi nefunguju ceske kanaly okrem ct1 ct2 a ct 24..Ostatne nejde nic.. Je to mozne tym, ze zablokovali aj tento prenos sledovanosti? Viem ze u nas na SK nam zrusili ceske programy a tak neviem ako to funguje. ide mi len oto ci sa mozu tieto ipcky menit tak casto aby som kazdy mesiac vyhladaval ine funkcne alebo to je nadobro odstavene.. Dakujem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Setkal jsem se s tím , že linky které mi normálně fungovaly vyhazovaly jinému člověku chybovou hlášku že se připojuje z IP adresy kde nemá práva ke sledování. Teď mám sadu adres které běží už skoro rok. Až mě udivuje že tak dlouho drží. Většinou je životnost IPTV tak dva tři měsíce než je poskytovatel změní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]