Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win10 BSoD

Od: anik* odpovědí: 4 změna:
Ahoj!
Mám otázku - bluescreen byl vždycky závažná chyba na restart celého PC. Teď mi to ale modrou smrt hodilo a pak comp fungoval normálně - Win10. Nechápu to a přijde mi to divné. Poraďte, na BSoD nevyskočilo info a já nevím. Počítač jde za dva dny k rodině známému ITákovi, mám čekat nebo běžet? Kamarád říkal, že jemu to hodilo BSoD už dvakrát, tak nevím, jak moc je to vážné.
Díky!
(Ano, PC nerozumím, je mi 14.)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anik*
hodnocení

Tak, právě jsem se podívala do správce souborů a zjistila, že mám 100% zahlcenej disk, přičemž mi ale ve složkách PC jasně říká, že mám zaplněnou jen půlku. Prý je to způsobeno něčím, za co nemůžu já, ale OS či co. Testy na víry udělány, nic. Další teorií je to,že mám Windows defender a Avast najednou, tak že to mi tam blbne, ale to není na takhle fatální chybu, což je divný. Opravdu to nechápu.
Díky

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jeden antivir určitě zcela vypněte. Potom si uvolněte místo na disku C - smazat nepotřebné (např. i soubory v TEMP) a vysypat Koš. Dále si nainstalujte program CCleaner a použijte ho v jeho základním nastavení (vyčistí také registr OS, což by mělo pomoci při startu PC). Zdravím!

doplněno 14.07.17 23:55:

anik - poradil jsem, co bych udělal já. Nyní je to už na Vás, jestli to uděláte nebo si o tom chcete jen povídat.

doplněno 06.08.17 23:13:

Nemáte zač.

anik*
hodnocení

A to je právě ono, s tím diskem. Strýček Google říkal, že to je způsobeno něčím ve Windows a to něco se musí dát pryč, protože je to vadné. A to něco si pak Windows vytvoří, už bezchybné. Zasekanost PC jsem vyřešila odinstalací BlueStacks, dál nevím.
anik*
hodnocení

Moc děkuju za odpověď. Počkala jsem ty dva dny a bylo to těmi antiviry. Koš vysypán a zjištěna i extrèmní pomalost tím, že tam mám BlueStacks...
Díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]