Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, uvažuji o možnosti pořídit si nějaké další programy pro TV, nemám s tím žádnou zkušenost, proto by mne zajímalo, jestli je nějaká fima, která nabízí možnost si přímo vybrat, které kanály mohu odebírat? (Tím chci říct, že například telefonní operátor nabízí již složené balíčky). Mě by ale zajímali jen některé konkrétní, část či polovinu z balíčku bych nevyužila. Lze to? Nabízí to tak někdo? Děkuji za odpovědi, případné rady a přeji hezký večer
Já osobně mám satelit a od Skylink jejich balíček Flexi 7. Cenově je to tuším nějakých 270,- na měsíc a v balíčku je základních asi 51 programů + 7 které si vyberete podle vlastní chuti a jednou v měsíci to jde zdarma změnit.
Jak to mám říct? V televizi není nic pořádného, doma mám základních asi 20 programů a stejně si nevyberu. Všichni poskytovateleé poskytují základní programy a pak programové balíčky. Nevím, jeké jsou u vás příjmové možnosti, ale těch cca 20 programů doma mám zdarma. Víc skutečně nepotřebuji, protože z nabídky kterou mám, využiji tak 40%, na co bych měl ještě více?
Ať je klasický balíček jakýkoliv, vždycky ti prodají zase nějaké stanice, které obsahují reklamy občas přerušené programem. Můžeš si zaplatit kartu na příjem ze satelitu nebo i z pozemních vysílačů bez reklam, ale ta taky něco stojí. Takže na výběr moc není. Leda si hrát při svíčkách kašpárkové dívadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.