Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizely mi fotky

Od: hruskas odpovědí: 1 změna:

Ahoj, zmizeli mi fotky v mobilu které jsem si chtěl presunout z jedné slozky do druhé..

Mám Windows10. připojil jsem si mobil přes kabel k PC..otevru si adresar kde se mi po foceni ukladaji fotky...pak si vytvorim novy adresar v mobilu am chci fotky přesunout. Fotky všechny oznacím,,,dám přikaz vyjmout...a pak kliknu do adresare kam chci dat fotky vlozit... Tak to udělám,,a fotky se někam presouvají...ale v tom adresari nejsou...V PC to hledám..ale nemohu nic najít...hardisk je dost veliky...věci plno...je to někde asi schované..a nevím kde..

teoreticky...kde to asi muze byt? diky za typ. P.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejspíš to bude tam, kam jsi to vložil. Použij hledání, obvykle jsou to soubory DSCF*.

Soubory z telefonu se zásadně nepřesouvají, ale kopírují. Teprve po kontrole se v telefonu smažou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]