Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize v Bohnicích - výpadek

Od: aja1946® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nevote čím, to může být, normálně chytám všechny české programy na pokojovou anténu, od rána mi ne,dou nějaké plrogramy Prima Cool., Love, Kino Barrandov, Barrandov plus... ve vedlejším pokoji na stejnou stranu jdou všechny rovně na pokojovku.

doplněno 04.07.17 18:36:

je to skutečně neuvěřitelné, ale začalo to hrát v souvislostíi s nabozením vysílače Buková Hora, který měl výpadek a to jsem z Prahy a mám pokojovku.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste vytáhnout konektor od antény z TV a potom ho tam zase pořádně zarazit. Když to nepomůže, tak spusťte automatické ladění kanálů v TV - snad se to vše obnoví. Zdravím!

doplněno 04.07.17 14:19:

Jedna TV funguje, druhá ne - to asi nebude výpadek signálu, ale problém u Vás doma. No nic, tak čekejte.

hodnocení

Na přeladění počkám, dá to moc práce dávat kanály na čísla které už léta znám, ale anténou to asi nebude, když polovina programů jde. Ale napadlo mě, zda nevypadl nějaký ..nevím jak se to jmenuje, ale po Praze jsou přece takové mini vysílače nebo, které to sbírají do těch hlavních, takže jesti něco nevypadlo, i když na internetu píší pouze přerušní vysílání Buková Hora. I když se mi taky nezdá, že bych měla každou tv, resp. anténu, na mířenu jiným směrem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]