Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodat DVD

Od: robca08 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo poradí adresu (kromě aukro.cz), kde bych si mohl podat inzerát, že prodávám nahrané DVD. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ackar*
hodnocení

0x

Nahrané DVD? Mysliš vysmažené filmy? Jsi oficiální distributor nebo máš svolení od autora? Jinak bych totiž doporučoval si přečíst něco o autorských právech ;)

robca08
hodnocení

nene, dvd koupené v obchodě. Některé jsem ještě ani neviděl:)

ackar*

Myslím, že na internetu to ani moc nemá cenu... Nové DVD se dá koupit za pakatel (především když je za 39,- v trafice) a nevím jestli by někdo byl ochotný platit ještě za dobírku - místo toho by si ho mohl koupit nové za podobný peníz.

Stran tvého dotazu Ti nejspíš neporadím, protože žádny specializovaný server neznám a aukro mi přijde jako nejlepší volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]