Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem,
se dvěma sourozenci společně vlastníme rodinný dům, do něhož bratr natahal spousty odpadu. Na základě pravomocného a vykonatelného soudního usnesení bude proti vůli obou mých sourozenců část domu vyklizena; vyklízet bude najatá firma tak, že odpad se bude házet do kontejneru, a když kontejner bude plný, přistaví se další. Vyklízení chci nahrát, abych měl důkaz, že se nevyhodilo nic cenného; vyklízet se bude až 12 hodin denně.
Poraďte prosím vhodný typ kamery. Za všechny odpovědi předem děkuji.
Přesně jak píše Jirka20. Taky už jsem to jednou dělal, ale s kamerou aee silver. Vy máte v plánu natáčet normální rychlostí nebo budete dělat timelapse?
Nejdřív si zjisti jestli ti to uznají. Já točil timelapse, ale pro tvoje účely by bylo lepší nahrávat normálně si myslím. Jako případný důkaz to bude lepší, když to budeš mít v normální rychlosti. Jinak já jsem s kamerou spokojený, ale taky záleží jaký máš rozpočet.
Nahrávka musí být na důkaz, že se nevyhodilo nic cenného, dostatečně kvalitní. Rozpočet proto raději hned zvýším na přibližně 5000 Kč, aby problémy (12 hodin nepřetržitého záznamu, špatné světelné podmínky, nefungující elektřina v domě) bylo možno řešit co nejsnáze. Nahrávat budu normální rychlostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.