Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera pro 12-ti hodinový záznam

Od: naivka* odpovědí: 9 změna:

Hezký den všem,

se dvěma sourozenci společně vlastníme rodinný dům, do něhož bratr natahal spousty odpadu. Na základě pravomocného a vykonatelného soudního usnesení bude proti vůli obou mých sourozenců část domu vyklizena; vyklízet bude najatá firma tak, že odpad se bude házet do kontejneru, a když kontejner bude plný, přistaví se další. Vyklízení chci nahrát, abych měl důkaz, že se nevyhodilo nic cenného; vyklízet se bude až 12 hodin denně.

Poraďte prosím vhodný typ kamery. Za všechny odpovědi předem děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka20
hodnocení

0x
Kameru jakou chcete.Záznam na paměťovou kartu,při zaplnění vyměnit za další(prázdnou).Nahrávat na nižší rozlišení,případně kvalitu.Pořizovat nahrávku vyklízení bordelu ve 4k,je určitě zbytečné.
naivka*
hodnocení

Děkuji, zkusím tuhle: digitalni-kamery.heureka./...

viktor*
hodnocení

0x

Přesně jak píše Jirka20. Taky už jsem to jednou dělal, ale s kamerou aee silver. Vy máte v plánu natáčet normální rychlostí nebo budete dělat timelapse?

naivka*
hodnocení

Raději bych timelapse, ale napřed musím vyzkoušet, jestli by taková nahrávka obstála jako důkaz. Jak jste byl spokojen s aee silver? Nahrával jste normální rychlostí nebo jste dělal timelapse?

lukasekp

Na tohle bych doporučil spíš to timelapse.

viktor*
hodnocení

0x

Nejdřív si zjisti jestli ti to uznají. Já točil timelapse, ale pro tvoje účely by bylo lepší nahrávat normálně si myslím. Jako případný důkaz to bude lepší, když to budeš mít v normální rychlosti. Jinak já jsem s kamerou spokojený, ale taky záleží jaký máš rozpočet.

naivka*
hodnocení

Nahrávka musí být na důkaz, že se nevyhodilo nic cenného, dostatečně kvalitní. Rozpočet proto raději hned zvýším na přibližně 5000 Kč, aby problémy (12 hodin nepřetržitého záznamu, špatné světelné podmínky, nefungující elektřina v domě) bylo možno řešit co nejsnáze. Nahrávat budu normální rychlostí.

hodnocení

0x
Já bych to řešil IP kamerou připojenou k pc... Bude tak k dispozici kvalitní a prakticky časově neomezený záznam.
doplněno 08.07.17 17:31: Teď jsem si teprve všiml že dům je bez elektřiny... Takže k tomu doplnit autobaterii a nahrávat do notebooku.
Ostatně libovolný mobil to zvládne také a bude jednodušší jej živit z akumulátoru

viktor*
hodnocení

0x

Osobně bych spíš šel do tý kamery než do mobilu. Pořád mi příjde, že kamera má lepší oraz a líp se přidělá na stojan a hlavně bude držet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]