Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím, lze zjistit vir v mobilu? jaké ochrany by jste doporučily do mobilu-děkuji!
Ahoj,takže ,co jsem sám vypátral,když se mi v androidu usadily viry.Jediný antivir,který je schopen opravdu detekovat všechny viry a další havět,je Kaspersky antivir.Ostatní zachytí jen některé a nebo vůbec nic,a jsou plné reklam.Takže běžte na apkpure.com,odtud si stáhněte Kaspersky antivir,a dejte v nastavení provést úplnou kontrolu a uvidíte ,co Vám najde.Pokud tam něco objeví,tak si otevřete přes aplikaci Kingo root v androidu root práva,pak si stáhněte zase jedinou apku,která je schopná viry odstranit,je to Lucky patcher,a odstrante havet.Poté však odinstalujte Kasperskyho,protože užírá hodně baterii.
dobrý den děkuji vám za pomoc. stáhl jsem do mobilu kaspersky antivirus a provedl kontrolu- zobrazilo se -vaše zařízení je v pořádku. ještě jednou děkuji.
dobrý den, prosím ještě bych měl dotaz-ráno když zapnu mobil, tak se mi otevírají data, ale já to mám vypnuté. informoval jsem se na t-mobile-řekli mi že to mám vypnout. dále jsem se informoval i u operátora, ten řekl že by mi vypnul data, anebo, že si mám překopírovat simku v t-mobilu. nevím čím to je že to naskakuje ty data- vždy to vypnu-děkuji vám moc!
Prominte,ale v tomhle nemám žádné zkušenosti.Ještě ale k tomu Kasperskymu - ujistěte se,že jste provedl aktualizovat,a poté také v nastavení dal provést -plná kontrola celého zařízení,protože po nainstalování kaspersky provede pouze lehkou kontrolu a nemusí nic najít.Většinou se zobrazí havět typu engriks,engrils,gogle s jedním o,bcfservice atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.