Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když nikomu volám já jeho slyším ale on mě ne

Od: vera* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jsem uživatel lenovo p70-t, když nikomu volám tak on mě neslyší..sigál mám v pořádku..zkoušela jsem i nastavení hovorů apod. ale to je též v pořádku..tak čím to může být?

Telefon jsem pročistila programem 360 Securiti, proufokávala jsem i mikrofon a nic.

Ale když nahraju svůj hlas do záznamníku tak sebe sama slyším.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je dobre: kdyz nikomu volam = nevolam nikomu a tim padem nema kdo co slyset:-/

vojtal*
hodnocení

0x

Zkuste zařízení obnovit do továrního nastavení. To provedete v "Nastavení" -> "zálohování a obnovení dat" -> "Obnovení továrních dat".

Před obnovou do továrního nastavení si zálohujte svá data, případně i vyjměte z telefonu paměťovou kartu. Pokud zařízení bude vykazovat problémy i po obnově do továrního nastavení, kontaktujte linku Lenovo na tel. čísle 312 560 560 a sjednejte si bezplatné vyzvednutí vašeho zařízení k následné reklamaci, nebo zařízení odneste ke svému prodejci, který se o její vyřízení postará.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]