Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem uživatel lenovo p70-t, když nikomu volám tak on mě neslyší..sigál mám v pořádku..zkoušela jsem i nastavení hovorů apod. ale to je též v pořádku..tak čím to může být?
Telefon jsem pročistila programem 360 Securiti, proufokávala jsem i mikrofon a nic.
Ale když nahraju svůj hlas do záznamníku tak sebe sama slyším.
Zkuste zařízení obnovit do továrního nastavení. To provedete v "Nastavení" -> "zálohování a obnovení dat" -> "Obnovení továrních dat".
Před obnovou do továrního nastavení si zálohujte svá data, případně i vyjměte z telefonu paměťovou kartu. Pokud zařízení bude vykazovat problémy i po obnově do továrního nastavení, kontaktujte linku Lenovo na tel. čísle 312 560 560 a sjednejte si bezplatné vyzvednutí vašeho zařízení k následné reklamaci, nebo zařízení odneste ke svému prodejci, který se o její vyřízení postará.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.