Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozměr konektoru - fotopast Scoutguard

Od: amper® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, netuší někdo rozměr konektoru externího napájení fotopasti Scoutguard, konkrétně jde o model SG520, ale konektor má být shodný pro více modelů i jiných značek (UO Vision, Predator). Konektor se dá samozřejmě koupit, ale jako součást kabelu nebo externího zdroje, obojí mi nevyhovuje. Musel bych koupit a hned řezat a nastavovat a to mi přijde škoda peněz i materiálu. Potřebuju připojit na 230V, ale prodávaný dvoumetrový kabel je krátký. A fotopast už je nainstalovaná, teď se k ní bohužel nedostanu, prozradil bych umístění. Zkoušel jsem najít nějaké odborné fórum, kde to žije, ale bezúspěšně.

doplněno 01.07.17 20:16:

U jednoho z prodejců jsem našel obrázek s konektorem rozměru 8/5,5, ten to na 100% není. Můj tip je 5,5/2,1 nebo možná 5,5/1,7 ten středovej kolík byl hodně subtilní.

doplněno 06.07.17 10:36:

Tak ani můj tip nebyl správný, vnější průměr jsem netrefil. Dle mého měření 4/1,7, pokud to někdy někdo bude hledat. Mínus (-) na obale, plus (+) středový kolík.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil bych se zeptat:

Dovozce a servis fotopastí ScoutGuard pro ČR a SR

FOTOPAST.CZ s.r.o. Francouzská 815, 252 29 Dobřichovice

www.fotopast.cz

Zákaznická linka: 773 455 777

hodnocení

0x

Co vy na tohle? ame.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]