Nejste přihlášen/a.
Dobry den koupila jsem si pres internet telefon zapnu ho a ukazuje mi to vitejte cestina pripojeni k internetu atd kdyz ho pripojim ukaze mi pripojte predchozi nazev jde to nejak odstranit nebo odblokovat jedna se o samsung galaxy j3
Nejspíš máte potíže s ochranou Android FRP. Toto je ochrana, nejedná se o "zablokování", funguje to tak, že je zařízení s uživatelem spojené pomocí jeho účtu Google. Při změně uživatelů je nutné spojení prvního účtu se zařízením ukončit a to může udělat právě jen ten první uživatel, který zna heslo, dostane se do rozhraní telefonu a úcet odstraní. Je to ochrana před odcizením, zneužitím atp. Vzhledem k tomu, že jste telefon takto koupila, byl patrně prodejci vrácen, nebo se nejednalo o nové zboží. Kontaktujte v této věci určitě prodejce, jiná možnost neni, protože by se mohlo jednat o legalizaci odcizeného přístroje.
jenze pan me nic neda uz jsem s nim zkousela jednat neda se to nejak odblokovat nebo prehrat system nebo co s tim muzu delat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.