Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokace mobilu

Od: hellenvseznam odpovědí: 3 změna:

Dobry den koupila jsem si pres internet telefon zapnu ho a ukazuje mi to vitejte cestina pripojeni k internetu atd kdyz ho pripojim ukaze mi pripojte predchozi nazev jde to nejak odstranit nebo odblokovat jedna se o samsung galaxy j3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

1x

Nejspíš máte potíže s ochranou Android FRP. Toto je ochrana, nejedná se o "zablokování", funguje to tak, že je zařízení s uživatelem spojené pomocí jeho účtu Google. Při změně uživatelů je nutné spojení prvního účtu se zařízením ukončit a to může udělat právě jen ten první uživatel, který zna heslo, dostane se do rozhraní telefonu a úcet odstraní. Je to ochrana před odcizením, zneužitím atp. Vzhledem k tomu, že jste telefon takto koupila, byl patrně prodejci vrácen, nebo se nejednalo o nové zboží. Kontaktujte v této věci určitě prodejce, jiná možnost neni, protože by se mohlo jednat o legalizaci odcizeného přístroje.

hellenvseznam
hodnocení

jenze pan me nic neda uz jsem s nim zkousela jednat neda se to nejak odblokovat nebo prehrat system nebo co s tim muzu delat

lll*

Oblast paměti, ve které sídlí FRP se při přehrávání firmware nepřehrává. Servisní organizace mají možnost od výrobce zařízení tuto ochranu odstranit, ale je zpravidla třeba nějak doložit vlastnictví fakturou, paragonem, zaručním listem, originální krabicí se šťítky atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]