Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, stahuji si do mobilu nějaké filmy z Ulozto a většina se mi jich stahuje do položky "videa". Ale už asi tři se mi stáhly do "stažených položek" a ty nemohu v telefonu najít. Mám Nokii 930 /Windows 8. V nabídce žádné stažené položky nejsou. Není tam ani "průzkumník",ani "downloads", prostě nic. Neví někdo, kam se filmy ztratily? Děkuji
Nevím jak to má Nokia se svými Windows, ale na Androidu se mi, ať stáhnu cokoliv, stáhne do Download (stažené soubory). Zkoušela jste nějaký průzkumník souborů (file explorer) a soubor najít v oné složce se staženými soubory?
Já tam právě žádný průzkumník souborů nemám, ani tam není nic nazvané "stažené"soubory nebo složky. Hledala jsem už rady na netu, a tam právě radí hledat v: průzkumníku, stažených složkách, nebo "download". Nazvané to je různě. Ale já tam nic z toho nemůžu najít, přestože mám telefon prolezlý skrz na skrz. Ale někde ty stažené složky přeci být musí,když mi telefon hlásí, že tam filmy uložil. Ale nevím pod čím. V menu "stažené složky" prostě nejsou.
možná blbost,ale.. nemáte v telefonu paměťovou kartu? neukládá se to tam? potom je nehledejte ve stažených souborech v telefonu,ale ve stažených souborech na kartě,to je trochu jinde... s tím,že neznám nokii 930 a windows 8
hm,letmo jsem proběhl net a zdá se,že nokia lumia nemá správce souborů... měla by být možnost stáhnout na windows store aplikaci files...tam by jste snad mohla vidět všechny složky a najít ty filmy. ještě jsem našel nějakou zmínku,že lumia neumí kontejner avi a mp4...no,momentálně bojuji s mobilem cat s 30,ale proti vám asi nemám žádné potíže...ještě zmínka,snad ukládá filmy i do složky hudba,jestli jo,tak to už je fakt magořina...
Složku s hudbou jsem taky pro jistotu prohlídla a nic. Zkusím na Store stáhnout tu aplikaci files a uvidím, jestli se tam něco objeví. Jinak už fakt nevím.
Tak jsem si do mobilu stáhla Files, uložilo se mi to jako "Soubory" a když tu aplikaci otevřu, tak jediné, co v ní je, jsou údaje o využité a volné kapacitě v telefonu , jinak NIC.
Ani správce stahování v telefonu není. Ale díky všem za rady. Otázka stále platí, filmy nenalezeny, takže kdyby někoho ještě něco napadlo ...
no,možná napadlo,ale fakt je to jen nápad. je to věc,které nerozumím,protože nevyužívám,ale neexistují nějaké služby,kterým se říká,tuším,cloud,onedrive? úložiště někde na netu? neuložily se ty filmy někde tam?
už jenom trápím strejdu googla a vymačkal jsem z něj toto -
Tyto soubory jsou zařazeny do adekvátních složek podle svého typu. Tj. např. obrázky najdeš mezi uloženými obrázky apod nebo DOC soubory najdeš v Office atd.. Pro jiné typy musí být k dispozici aplikace, která je umí otevřít. Pak je lze procházet pomocí této aplikace - např. tedy PDF soubory.
Ostatní soubory, tedy ty které nelze např. zobrazit, jsou uloženy v dočasné a pro uživatele neviditelné složce např. C:/Users/AppDataLocalTemp... Tyto soubory nelze normálně prohlížet ani zobrazit.
Pokud máš Nokii resp. Lumia model, můžeš zkusit aplikaci Lumia Storage Check. Nicméně jelikož jsou tyto soubory uloženy v temprary tj. dočasné lokaci, měly by být smazány během čištění zařízení -
je to z diskuse,kde řeší soubory,poslané přes bluetooth. jde o tu dočasnou složku,v souvislosti s tím,že lumia neumí asi avi a mp4 a nedokáže je zobrazit...
Na úložiště "cloud" "ani "onedrive" jsem se nepřihlašovala, resp. neukládám tam. Vše pouze do mobilu, když chci již fotky (vetšinou se jedná o fotky a natočená videa) odstranit a uvolnit kapacitu telefonu, vše si stahuji na flashku nebo do PC. Nicméně nahlídla jsem pro jistotu i na tyto aplikace, jsou prázdné. V těch formátech avi a mp4 (moc se v tom nevyznám) jsem již stažené filmy měla a normálně šly přehrát, tak nevím. A to dočasné uložení je asi možné, ale každopádně v tuto chvíli filmy v telefonu nejspíš ještě jsou. Poznám to podle zabrané kapacity v telefonu. Ty ztracené filmy mi sežraly asi 2 GB. Zkusím ještě radu od předchozího rádce, a to propojit telefon s PC. Všem moc děkuji za snahu. Každopádně pokud se to podaří, dám vědět, jak to dopadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.