Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupil jsem si před rokem a půl tento satelitní přijimač. První oprava po roce - zmizely mi programy.Po opravě jsem při zapnutí TV musel dálkovým ovladačem 3 xaž 5x zmáčknou tlačítko start na ovladači než mi naskočil program, nekdy jsem číslo programu musel smáčknout několikrát,po třech měsících ovladač už si dělal co chtěl.při přidání zvuku naskočil jiný program,hlasitost zvuku nešla ovlivnit,nebo když jsem tlačítkem chtěl posunout o jeden program,tak tam programy naskakovaly stále a stále.Ted už nereaguje dalkové ovládání na nic. Telelku vypínám původním ovladačem(vypnu a zapnu) a jde mi jen jeden program,na který jsem koukal naposledy.Nevíte kde je zrada? Mám pocit,že je to vyrobeno v číně a nevím,zda jsem koupil dobře,nebo zda je na trhu něco lepšího? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.