Nejste přihlášen/a.
0x
projektory.heureka.cz/... a velké plátno nebo dobrou zeď
doplněno 29.06.17 14:29:
" co největší za dobrou cenu"- jiné parametry neuvádíte... Pokud bychom měli doporučit, pak velikost a cena monitoru jdou s kvalitou každý jinou cestou...
Chcete buď levný velký nebo kvalitní...
Mám 32"a sleduji filmy z cca 5ti metrů - používám na PS3 move ... jsem spokojen. Chcete asi víc než 80cm - takže kolik? 100? 120? ..
Chcete velké - velké je plátno nebo zeď a promítat...
doplněno 29.06.17 14:37:
Pokud nechcete jen monitor, ale i TV, pak asi nejlepší poměr ceny a kvality je dnes v daných částkách GOGEN TVF (více typů - 102-122 cm).
Monitory - dotykové? s TV tunerem? jaký?
třeba tsbohemia.cz/... má už 4K UHD.
doplněno 29.06.17 17:33:
no, hlavně že jsme si už dokázali porozumět... Já vím, s kým mám tu čest a kde budete vážený za pár let. Bohužel, já pořád budu makat a vydělávat na sociální dávky a podporu pro takové lidi...
Ale nechme toho . ... co největší monitor za 10tis znamená jistě dobrou investici... takže rada:
- jakýkoliv monitor v akci, který se vleze na ten stolek podle rozměrů - cm. Doporučím vzít si krabici od banánů nebo kus kartonu, zkusit si uříznout obdélník - to je jako čtverec, ale dvě strany jsou delší než ty druhé dvě... Zkusíte několik verzí. Až bude ta, která tam vleze, změříte si tu nejdelší stranu - tj. úhlopříčku... mezi levým dolním a pravým horním rohem ... v centimetrech nebo palcích (záleží na typu měřidla).
Lze přepočítat cm na palce - např. 32" (palců) je cca 81cm.
V obchodě si pak vyhlídnete monitor s konektorem dle potřeb - VGA, DVI nebo HDMI... zase podle potřeby / druhého přístroje, který bude dodávat informace do monitoru.
Pro jednodušší specifikaci doporučím hledat vlastnost FULLHD nebo 4K (podle peněženky... oči to nepoznají).
Držím palec, aby kauf vyšel a Tys byl cool !![]()
2.Plánuji ho do internátu
3.Vidíš ten otvor mezi 1.patrem a 2.patrem postele na stole.
doplněno 29.06.17 17:02: Jo a Gadžo chodím na 2.stupeň(9) takže bych ti dokázal něco udělat.Ale vklidu.

opět nechápu,mohu poprosit o vysvětlení? kdo je v této diskusi Gadžo? a co znamená "chodím na druhý stupeň /9/ takže bych ti dokázal něco udělat"? že chodíš na druhý stupeň už devátý rok? a co by jsi mu dokázal udělat?
doplněno 29.06.17 17:43:
k tvé odpovědi - moc nerozumím řeči tvého kmene,česky to asi není,nevadí,zkusím to rozšifrovat... téma mne zajímá a také ty.. odpovíš na mé otázky? ty,které jsem ti položil? asi ne,že? jinak,na tvůj dotaz odpověděl perfektně jmlc,k tomu není co dodat...
2."A co by jsi mu dokázal...".Já jen aby neříkal že jsem něakej kid z 3.B a učím se Vyjmenovaných slova.:D
doplněno 29.06.17 17:45: 1.Téma*
2.jmlc špatně řekl že chodím na první stupeň, tak nevím proč to je tak perfektní.
2.Monitor do 10000Kč, né za 10000Kč
3.stačí si vzít pravítko
4.Nejsem blbej, a jinak je i DisplayPort
5.Myslím že si chtěl říct rozlišení(poznají když se budeš soustředit,ale na tom nezáleží).
6.Proč bych měl být,cool a frajer když monitor má skoro každý.
doplněno 29.06.17 18:09: Směřováno na jlmc.
doplněno 29.06.17 18:12: 5.(poznáš...*
jmlc chápe, rozumí, odmítá dále reagovat - slušně navrhl několik možností, inteligent by to našel... blbec chce napadat a hádat se...
howgh
2.nechci se hádat, napadám a braním se pouze tehdy když má někdo se mnou velký problém.
no jo,no. netušil jsem,že mne znáš... že žiji na dávkách,tomu se nediv,vyplatí se to. že víš,že mých osm dětí a obě současné manželky mají hlad,mne překvapilo,no,co už. hodím comp do zástavárny a koupím jim rohlík. k bodu 4,první dvě slova - pomyšlení na něco takového ani nezačalo uvažovat o pouhé možnosti vstoupit mi na mysl... nebudu s tebou ztrácet čas,jdu na pivo a potom do herny...
0x
Pokud to nemá sloužit pro profesionální práci grafika, tak 4K televizi. Já používám variantu tv televize.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.