Nejste přihlášen/a.
Který vysavač je lepší ,s pytlíkem nebo bez a za jaký čas se ten pytlík bežne zaplní.Rozhoduji se mezi Sencor a Eta kolem 1200Kč.
Muže se ten pytlik použít vickrát?
Kdysi ty staré vysavače byli bezpytlíkove jen se ta nádoba vysypala a byl klid a byla hodne velká.Proč se to nevyrábí už ,ted aby kupovali lidé drahé pytlíky.
Pokud vysavam nasucho jsem pro pytlik.
Za jakdlouho se naplni pytlik: zalezi jak casto a jak velkej neporadek budes luxovat.
Pytlik se da take vysejpat.
Nektere jdou hure a nektere lehceji.
Dobrý den, ten sáček se zaplní za stejný čas, jako u vysavače bezsáčkového - záleží na množství "bordelu" a nikoliv na čase. Já bych volil značku ETA. Zdravím!
Nejlepší zkušenost mám s "vodníkem", ale bývá obvykle dražší, Sáčky do vysavačů jsou nesmyslně drahé a bezsáčkové na principu cyklonu a nějakých pochybných Hepa filtrů odlučují prach s nedostatečnou účinností, dostává se do motoru a brzy je s ním ámen. Tady bych nešetřil, nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.