Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jaký byste doporučili digitální fotorámeček pro seniorku (80 let)?
Chtěl bych něco ultratriviálního, ideálně jen s možností zapnout a mačkat .
Díky
Neptám se, zda se jí to bude líbit. Spousta z vás tedy má s fotorámečky zkušenosti. Prosím jen o doporučení takového s co nejjednodušším ovládáním. Když si babička zvládne překlikávat fotky na půjčeném notebooku, fotorámeček snad také zmákne.
Podle mých zkušeností babička sedět a mačkat nebude. Pro tyhle starší lidi je papírová fotografie nenahraditelná. Vhodnější investicí je nechat fotografie udělat ve fotolabu a uspořádat do alb. Nebo vytvořit fotoknihu, i když z té se fotografie nedá vyndat a nejde se kochat jenom tou jednou. Věř mi, papírovými fotografiemi se senioři probírají po dlouhá léta, v digitální podobě pro ně vlastně neexistují.
Stepm - Tisíce fotografií nikoho nezajímají, tím méně seniory. Prohlížející ztratí po pár minutách zájem a celý ten nesmyslný balík fotek skončí bez povšimnutí na smetišti dějin. Vyberte deset nejlepších a nechte je kvalitně vytisknout. Tím dotyčného potěšíte.
Kdysi mě jeden profesor přes fotografování učil základní pravidlo úspěchu fotografa - "nejlepší přítel fofografa je odpadkový koš".
souhlas s ladinpraha... koupil jsem to mamince před asi osmi lety,měla lehce přes šedesát. od té doby jsem to u ní neviděl,asi leží někde ve skříni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.