Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Infračervený přenos z mobilu?

Od: jeffik* odpovědí: 4 změna:

Na staré Nokii není Blootooth,ale přenos udělaných fotek má jít přes infračervený ...asi port. Kde a jak tyto obrázky přijmout , jdeli to vůbec? Dííííík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jde to, ale zase jen přes infračervený port PC. Některé starší notebooky ho měly vestavěný, tam by to mělo jít přímo, některé telefony mají jak Bluetooth tak i Infraport,pak by to bylo jednoduché stáhnout přes infraport do tlf, který má i bluetooth a pak do PC.

ovczaak*
hodnocení

1x

prodává se usb infraport,stojí něco přes stovku. strčíte to do usb v compu,zprovozníte ovladače a frčí to. jen pozor,infra fungují na rozdíl od bluetooth na "přímou viditelnost",čidla musí být naproti sobě... a pokud se pamatuji,rychlost byla tragická...

fran56ris*
hodnocení

0x

Na Nokii 6234 je infra pro přenos, tak jsem to zkoušel s jiným spárovat a něco přenést.

Na to aby si člověk vzal dovolenou.Opravdu hrůza.Ani jsem to vícekrát nepoužil.

Teď mám Xiaomi redmi 3S ,má infra,ale naštěstí na ovládání přístrojů,což je fajn.

mirkaka
hodnocení

0x

Na svém Huawei už mám taky jen Bluetooth, infraport na přenos dat je minulostí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]