Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei P9 Lite 2017

Od: honza01* odpovědí: 5 změna:

Ahoj kdo z vás má tenhle mobil a jak jste s ním spokojený? A plusy a mínusy tohoto televonu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

Jen čekám, kdy se opět objeví vůbec ne zaujatý jedinec, pochvalující kvality telefonu a propagujíc vůbec ne reklamní srovnávací web. Jinak k věci, telefon je to rozhodně výborný, cena by sice mohla být o něco nižší, pořád je to Čína, ale zase má své kvality, dobré zpracování, odladěný systém, proč ne. Asi by bylo nejlepší si pro konkrétní plusy a mínusy přečíst nějaké recenze. Na mě telefon působí elegantně, rychlá čtečka, povedené prostředí. Jen bych měl časem strach ze škrábanců na zadním skle, nepoužívám kryty.

mirkaka

Je zajímavé, že sám telefon chválíš a zároveň se ohrazuješ proti jiným, co jsou spokojeni. A k tématu - za mě ok telefon, alternativně se dá mrknout na Huawei Nova, ta má víc paměti a je celá kovová.

nox®

Neohrazuji se proti jiným, ohrazuji se proti zjevné reklamě.

mirkaka

Mně se náhodou líbí ta myšlenka, aby si každý porovnal více telefonů a vybral ten, který se mu líbí nejvíce.

nox®

No samozřejmě. Tedy pokud nejde o účelové srovnání reklamního webu, ale objektivní testy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]