Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetažení fotek z mobilu u staršího mobilu?

Od: kuckalka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
Mám starší telefon a fotky se mi celou dobu ukládaly na telefon místo na SDčko. Chtěla bych je přesunout z toho telefonu do pc, ale problém je, že když použiju kabel, objeví se fotka jen z SDčka a tam mám jen jednu fotku. Lze nějak teda přesunout ty fotku z telefon (paměti telefonu) do SD karty nebo rovnou do počítače přes kabel? Nebo mi nezbyde nic jiného než posílat kadou fotku přes bluetooth? Telefon nemá android či ios nemá wifi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bylo by vhodné napsat zde typ/značku toho telefonu a ten kdo ho zná nebo má vám pak múže poradit.

kuchcalka
hodnocení

samsung c3750

Stáhněte si prográmek Samsung Kies, s jeho pomocí by měl telefon kompletně komunikovat s PC, tedy by mělo být ovladatelné i vnitřní úložiště telefonu. Vzhledem k tomu, že se jedná o starší telefon, možná budete muset vyhledat některou ze starších verzí Samsung Kies, ale pro první pokus použijte klidně poslední verzi.

ovczaak*

satame,nesouhlasím s Vámi... samsungů jsem měl několik a samsung kies je program přímo pro ně,to ano. ale - měl jste ho někdy nainstalován v pc? já ano a bleskurychle letěl ven. hrozný balast,který dělal spoustu věcí,které já nechtěl... samsungy jsem připojoval přes myphoneexplorer,ale starší verze. takové,které šly stáhnout a potom při vypnutém netu nainstalovat. u novějších se už stahoval jen instalátor a při instalaci nekontrolovaně namontoval i všelijaký binec...

hodnocení

0x

Mám taky starej Samsung, myslím 5230 a po otevření fotek tam je možnost Spravovat; kliknu a dá to možnost přesunout nebo kopírovat, vyberu a dá to paměť. karta nebo do telefonu. Pak to napíchnu na pc a ten tu SD vidí, to co je v tel nevidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]