Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám starší telefon a fotky se mi celou dobu ukládaly na telefon místo na SDčko. Chtěla bych je přesunout z toho telefonu do pc, ale problém je, že když použiju kabel, objeví se fotka jen z SDčka a tam mám jen jednu fotku. Lze nějak teda přesunout ty fotku z telefon (paměti telefonu) do SD karty nebo rovnou do počítače přes kabel? Nebo mi nezbyde nic jiného než posílat kadou fotku přes bluetooth? Telefon nemá android či ios nemá wifi.
Stáhněte si prográmek Samsung Kies, s jeho pomocí by měl telefon kompletně komunikovat s PC, tedy by mělo být ovladatelné i vnitřní úložiště telefonu. Vzhledem k tomu, že se jedná o starší telefon, možná budete muset vyhledat některou ze starších verzí Samsung Kies, ale pro první pokus použijte klidně poslední verzi.
satame,nesouhlasím s Vámi... samsungů jsem měl několik a samsung kies je program přímo pro ně,to ano. ale - měl jste ho někdy nainstalován v pc? já ano a bleskurychle letěl ven. hrozný balast,který dělal spoustu věcí,které já nechtěl... samsungy jsem připojoval přes myphoneexplorer,ale starší verze. takové,které šly stáhnout a potom při vypnutém netu nainstalovat. u novějších se už stahoval jen instalátor a při instalaci nekontrolovaně namontoval i všelijaký binec...
Mám taky starej Samsung, myslím 5230 a po otevření fotek tam je možnost Spravovat; kliknu a dá to možnost přesunout nebo kopírovat, vyberu a dá to paměť. karta nebo do telefonu. Pak to napíchnu na pc a ten tu SD vidí, to co je v tel nevidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.