Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fitness náramek

Od: zdenicka® odpovědí: 3 změna:

Ráda bych si zakoupila náramek na ruku ,který zaznamenává kroky,km,tep a slouží i jako hodinky. Jsem aktivní důchodkyně starší - důvodem je turistika zaznamenávání ušlých km ,atd...Nechci nic složitého,nic s napojením na chytré telefony,ceny do 1500 Kč.Na internetu jsou v nabídkách ,ale v obchodech Sportisimo a Hervis Zlín a Vsetín jsem nic neobjevila,ani nebyla řádně obeznámena.Nevím,jak se v tom orientovat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nijak zvlášť se zrovna v tom oboru fitness náramků neorientuju ale myslím že právě ukládání dat u nich funguje primárně přes bluetooth rozhraní na chytrý mobil. Krokoměr mají už nejobyčejnější "chytré "hodinky tipu Q8 a ukládání polohy zvládne běžně dostupná aplikace v mobilu takže v podstatě budete připlácet dost peněz jen za sledování té tepové frekvence. Nejvýhodnějším kompromisem cena / funkce bude pravděpodobně Xiaoimi MI band, ale snad vám poradí někdo kdo takovou věc používá, to bude určitě přínosnější než moje čistě teoretické rozumy.
doplněno 25.06.17 11:10: mall.cz/... Než se někdo ozve, tak tady jsou nějaké recenze a detailní popis.

naramek
hodnocení

0x

Pokud nutně potřebujete sledovat tep, tak si musíte připlatit.

Bez nutností mít chytrý telefon jsou dobré náramky od firmy Garmin. Není to reklama, ale zkušenost. Jsou i takové, které nastartujete pouze přes počítač či tablet, třeba Garmin Vivofit 2.

hodnocení

0x

Jste přesně jako můj otec, chce všechno toto sledovat na nečem co má denně na ruce neruší to a nepotřebuje to mobil.

Dostal toto chytre-naramky.heureka.cz/...

Má to hodiny, kroky,km, kalorie, denní ideální ušlapané km, a Bluetooth s podporou ant+

To znamená propojení s každý druhým hrudním pásem od cca 500,-czk které se prodávají 4x do roka v lídlu za opravdu příjemnou cenu.

Vivofit sice stojí o 500 více ale je to opravdu kvalit která žije s původní baterkou déle než dva roky, denního sportování a manuální práce.Tep neměří neb zařízení s měřením tepu stojí několik tisíc výš.

Kombinace tohoto kousku a hrudního pásu patří v této finanční relaci k tomu nejlepšímu a nejpřesnějšímu co můžete pořídit a zároveň naměřeným hodnotám věřit.

Náramek potřebuje mobil pouze při aktivaci kdy se skrze garmin app nahrají údaje o nositeli, popřípadě aktualizuje FW v náramku na aktuální verzi.Jinak mobil není potřeba, ale pokud jej člověk má může veškeré své hodnoty ukládat do aplikace a popravdě po roce se na ty grafy dívá dost zajímavě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]