Nejste přihlášen/a.
Ráda bych si zakoupila náramek na ruku ,který zaznamenává kroky,km,tep a slouží i jako hodinky. Jsem aktivní důchodkyně starší - důvodem je turistika zaznamenávání ušlých km ,atd...Nechci nic složitého,nic s napojením na chytré telefony,ceny do 1500 Kč.Na internetu jsou v nabídkách ,ale v obchodech Sportisimo a Hervis Zlín a Vsetín jsem nic neobjevila,ani nebyla řádně obeznámena.Nevím,jak se v tom orientovat.
Jste přesně jako můj otec, chce všechno toto sledovat na nečem co má denně na ruce neruší to a nepotřebuje to mobil.
Dostal toto chytre-naramky.heureka.cz/...
Má to hodiny, kroky,km, kalorie, denní ideální ušlapané km, a Bluetooth s podporou ant+
To znamená propojení s každý druhým hrudním pásem od cca 500,-czk které se prodávají 4x do roka v lídlu za opravdu příjemnou cenu.
Vivofit sice stojí o 500 více ale je to opravdu kvalit která žije s původní baterkou déle než dva roky, denního sportování a manuální práce.Tep neměří neb zařízení s měřením tepu stojí několik tisíc výš.
Kombinace tohoto kousku a hrudního pásu patří v této finanční relaci k tomu nejlepšímu a nejpřesnějšímu co můžete pořídit a zároveň naměřeným hodnotám věřit.
Náramek potřebuje mobil pouze při aktivaci kdy se skrze garmin app nahrají údaje o nositeli, popřípadě aktualizuje FW v náramku na aktuální verzi.Jinak mobil není potřeba, ale pokud jej člověk má může veškeré své hodnoty ukládat do aplikace a popravdě po roce se na ty grafy dívá dost zajímavě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.