Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout video z telefonu na pocitac

Od: bouracek odpovědí: 3 změna:

Dobry den. Potreboval bych poradit jak stahnout video z mobilu samsung GT-C3350 do pocitace.Dekuji za odpovedi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Klasicky pomocí USB kabelu k telefonu nebo kopírováním na paměťovou kartu a následně jějím vložením do PC (nebo přes čtečku pam. karet).

naihonn*

Tak já ještě dodám jeden potencionální způsob. Poslat si to na email, ten si v počítači otevřít a uložit video z něj. No, samozřejmě ještě je možnost to nakopírovat přes bluetooth, ale stejně je vždycky lepší normální USB kabel, to je fakt.

hodnocení

0x

Já na toto používal u n3110c microusb kabel ,dalši N kabel s konektorem popart a v pc program nokiaPCsuite.Smasung GTS5300 miniusb kabel a program Samsung kies(blutáčem se mu nechce!)

doplněno 17.12.12 14:53:

Nebo jak je řečeno výše-vyjmout kartu,vložit do příslušného otvoru čtečky karet (mám 35in1)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]