Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem si zakoupil nový mobilní telefon a byl jsem s ním nadmíru spokojen. Druhý den co ho mám mi avšak omylem vypadl z ruky a spadl na zem. Byl v pouzdře a měl na sobě tvrzené sklo avšak po pádu s pouzdra vyklouzl. Od té doby mám hrozně blbý pocit že se telefon začal zasekávat či že se zhoršila kvalita kamery nebo už jenom že kamera není tak plynulá když ji zapnu. Na telefonu není jediný škrábanec a nějáké hardwarové testy pomocí nějákých aplikaci jsem udělal a všechno fungovalo, avšak si pořád nejsem jistý. Myslel jsem jestli je možno telefon vrátit, záruku mám na 2 roky avšak ta se asi nevztahuje na to že si to rozbiju sám, nebo snad ano? Nebo se snad až moc bojím a je to pouze placebo efekt, jsem náročný uživatel a telefon ovládám ve velké rychlosti takže myslíte že je možné že na něj pouze spěchám?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.