Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych doma (kdekoliv mimo auto) zapojit a provozovat jisté zařízení..které se však vyrábí jen se zástrčkou do autozapalovače nějaké nápady jak zprovoznit autozapalovač doma?
Moc díky všem co poradí.
Podstatný je odběr toho zařízení. Do 1A stačí tohle mironet.cz/... , dají se najít i s vyšším výkonem (výstupním proudem).
Odběr se dá odhadnout z účelu použití toho vysílače, myslím, že více než 1A nebude. Ovšem plést se mohu, vařím z vody
@lentilkas: Tak tahle mrška celkem určitě bere jen pár desítek, maximálně stovek mA. Takže naprosto bez problémů.
to je přesně ono, co potřebuju..a hledal jsem to, ale asi málo a nepoužil jsem klíčová slova správně Takže mi to utáhne FM vysílač? - viz třeba alza.cz
třeba alza.cz/...
nejjednodušší bude asi toto mironet.cz/...
ale pozor je tam max. proud 1A Takže těkžko radit když nevíme co to má napájet
Aha už víme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.