Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autozapalovač doma

Od: lentilkas odpovědí: 7 změna:

Ahoj, potřeboval bych doma (kdekoliv mimo auto) zapojit a provozovat jisté zařízení..které se však vyrábí jen se zástrčkou do autozapalovače :( nějaké nápady jak zprovoznit autozapalovač doma? :)

Moc díky všem co poradí.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka20
hodnocení

2x
Můžeš použít externí 12V zásuvku pro zapalovač s odpovídajícím trafíčkem 12/230(spínaný zdroj)...záleží jaký odběr má to zařízení.Můžeš taky použít zdroj určený třeba pro vysílačku 13,8V/2A(?).
lentilkas
hodnocení

no jedná se FM vysílač, chci ho zprovoznit doma, jakej má odběr nevím.. to trafo mě napadlo, ale jak to zapojit?

hodnocení

2x

Podstatný je odběr toho zařízení. Do 1A stačí tohle mironet.cz/... , dají se najít i s vyšším výkonem (výstupním proudem).

doplněno 22.06.17 23:18:

Odběr se dá odhadnout z účelu použití toho vysílače, myslím, že více než 1A nebude. Ovšem plést se mohu, vařím z vody;)

doplněno 22.06.17 23:21:

@lentilkas: Tak tahle mrška celkem určitě bere jen pár desítek, maximálně stovek mA. Takže naprosto bez problémů.

lentilkas
hodnocení

to je přesně ono, co potřebuju..a hledal jsem to, ale asi málo a nepoužil jsem klíčová slova správně :) Takže mi to utáhne FM vysílač? - viz třeba alza.cz

třeba alza.cz/...

lentilkas
hodnocení

odběr tam nepíšou ale mělo by to asi utáhnout..když je to do auta ne?

hodnocení

2x

nejjednodušší bude asi toto mironet.cz/...

ale pozor je tam max. proud 1A Takže těkžko radit když nevíme co to má napájet

doplněno 22.06.17 23:19:

Aha už víme

lentilkas
hodnocení

Tak díky všem, snad to pojede, máte tam THX :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]