Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DisplayPort propojeni HDMI

Od: fbiswat odpovědí: 6 změna:

Zdravim

potreboval bych poradit jaky kabl nebo redukci koupit na prenos FULLHD videa a zvuku DOLBY DIGITAL s noteboku co ma konektor DisplayPort do TV-HDMI

DIky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Úplně jednoduché...Koupíte si redukci DP/HDMI
fbiswat
hodnocení

Tak jednoduchy to nebude.Jsem trochu hledal a kazda redukce podporuje jiny format a ozvuku tam nic moc nepisou a pak jsem nasel primo kabl ,ale neni tam popis co zvladne

Ale vcelku je to tak jednoduché. Oba porty podporují digitální přenos dat a jde jen o záměnu jednotlivých vodičů v konektorech. Jediný rozdíl může být v podpoře jednotlivých rozlišení a v přenosu/nepřenosu zvuku.

doplněno 23.06.17 14:47:

@fbiswat: Myslím, že by to mělo fungovat.

fbiswat
hodnocení

Tak ja koupim tohle tsbohemia.cz/...

a uvidim

já to řešil v práci v zasedačce a prostě jsem koupil redukci a zapojil... A pohoda... Možná se z toho dělá věda...

hodnocení

0x

koupil jsem jenom redukci, ne kabel, takovou tahdy dražší, ale poradím ze zkušenosti: levný kabekl HDMI také u některých zařízení problémy..., levný nemá zpravidla stíněné žíly vodičů, byť je v něm digitální přenos, ovlivňuje se to... Lepší je zpravidla tlusčí, takový nemotornější... První kabely stávali cca 1800,1500, od Sony do PS3 tenkrát originál cca 900... Dneska je hejno levných, používám aktivní rozbočovač na TV a projektor a třeba dva levné my dělaly problémy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]