Když jsem ho před pár týdny dostal fungovalo stahování třeba z ulozto v pohodě.ted se to po pár minutách zastaví a objeví se stahování neúspěšne.a proč na konci mám Bin místo avi.mkw atd u filmů? děkuji za pomoc!
To bin dělal už před lety Samsung,stačí změnit na správnou koncovku souboru(pokud je soubor jinak ok,některé přehráváče,správce souborů to berou i tak) To přerušování stahování začalo nedávno dělat i rok staré Lg-mně stačí ve správci stahování znovu spustit stahování a jde to. Dělá to nejspíš starý prohlížeč,systém nebo blbá aktualizace. Chce to používat jiný prohlížeč který má vlastního správce stahování,nebo aplikaci-Ulož.to i jiné služby mají vlastní aplikace. Jinak ten integrovaný Android prohlížeč je jedna velká bezpečnostní díra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.