Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Chtěl bych pořídit 11leté dceři chytrý telefon tak do 2500kč Co by jste mi doporučili?
Děkuji
2x
Ten příplatek je hlavně za větší vnitřní paměť, do 2500 má všechno 8 GB (teoreticky, reálná kapacita paměti je nižší), což je opravdu ubohost.
1x
podsmrkem: jaký Vy osobně máte ,,chytrý,, telefon? Tak kupte podle něj.A jedenáctiletá nepotřebuje ve svém věku něco lepšího než používáte Vy.
vernon: potřebují? - tak ať si ho koupí až si na něj vydělá.Na hraní her ho nepotřebuje a ve škole ho používat ve většině případu nesmí.Jen potřebuje být IN a mít něco co mají ostatní.Takže své dceři mám koupit auto ve třinácti a napsat ho na ni,protože někteří to tak už mají? Zítra jí asi koupím její byt.Problém v tom není,ale takhle moc rozmazlovat ji nebudu.
0x
Dobrý den. Za ty peníze se vyhněte Lenovo, Acer a podobným "značkovým"kusům - to jsou pak sice značky, ale výrobek na prd. Co do kvality telefonu, možnost LTE (dnes asi nutnost), RAM,,... mobilni-telefony.heureka./...
doplněno 21.06.17 20:57:
Lenovo a jeho notebooky jsou super - v cenách od 20ti tis nahoru... o levných lenovo telefonech se můžu ze zkušenosti vyjádřit jako o těžítkách k prdu...
Stále plná paměť, stále restarty a sekání... ram 1GB nestačí na základní prohlížení webu... no dva jsem měl, už nemám.
Tak v noteboocích je Lenovo (bývalé IBM) už dlouhá léta špička, sám mám od nich notebook asi 7 let a stále vše šlape bez jediného problému. A v chytrých telefonech už jsou myslím světová čtyřka tak asi nějakou kvalitu mají, mají zajímavé kousky nad kterými stojí zato uvažovat.
U toho vašeho Doogee je problém nekvalitní dotyková vrstva, což je u dotykáče zásadní problém, a tragický foťák a video, což může být u 11leté holky taky stěžejní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.