Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil do 4500

Od: michales odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

poradili byste mi, jaký koupit mobil 4 500? Jaký v této kategorii sehnat mobil s nejlepším foťákem, baterií a výkonem.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tenhle týden byla akce na xiaomi Global( LTE) za 3990 nic lepšího neseženeš.
asdsd

taky doporučuji Xiaomi nějaký Global (má LTE)

michales
hodnocení

Takže byste z těchto doporučili Xiaomi? Je reálně velký rozdíl mezi octacore a quadcore? Mně se díky baterii líbil nejvíc Acer. srovnani.katalogmobilu.cz/...

nox®
hodnocení

0x
Xiaomi Redmi 4X, řekl bych dobrá varianta, Redmi Note 4 3/32, možná lepší poměr cena/výkon, ale záleží na požadované úhlopříčce. U těchto telefonů pozor na distribuci, Global podporuje všechny zdejší pásma LTE, ostatní ne. Pokud nepoužíváte data, tak se dá výběr ještě rozšířit z řad Xiaomi nebo jiných zařízení z Číny. Dále nevypadá špatně Nokia 3, jiank z těch aktuálních zařízení mě toho moc nenapadá. Možná něco od Honor nebo Nubia, ale nemám osobní zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]