Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenost se zánovním zbožím, které nabízí Alza za slevu? Co od něj čekat? Pouze, že bude rozbalené nebo je i použité?
Děkuji
Dobrý den, koupila jsem Zánovní zboží Samsung Z Flip3. Chyba, příště jen nový nerozbalený, zánovní ani použitý. Telefon správně měl mít na sobě folii , to jsme při reklamaci zjistili v prodejně. Hned na místě jsme telefon rozbalili a zjistili škráb na vnější obrazovce, prasklí rámeček pod repráčkem, takže zdejmně kdo ho vrátil, tak mu upad, protože repráček při telefonování blbnul, pod rámečkem byl otlak a po celém displeji byli jemné rovné otlaky na displeji. Na Alze na pobočce fakt přijemný pán, že je to OK stav. Po užívání 14 dnech na telefonu začal zlobit displej, při otevírání telefonu se neobjevila obrazovka, byla černá až na po 5 otevření se telefon rozsvítítil a když se konečně rozsvítil, tak se stalo, že problikla dole zelená obrazovka a s černal. Ani tlačítko boční při odemknutí nereagovalo na displej. Po-té jsem zjistila, že telefon v ohybu jako by křupne, po zjištění jsem zjistila, že když přejedete prstem v tom ohybu na displeji na pravé straně, tak vydává zvuky, jako kdyby tam byla bublina. Na prodejně se nám ještě vysmál, že telefon je OK a když ho otevíral, tak říkal no to vám zachvíli odejde. Pěkný přístup v prodejně. Teď jsem poslala na reklamaci stím, že ten den, kdy jsem ho převzala, dala do Alzy záznam, že jsme převzali takto špatný telefon, aby nám neřekli, že jsme ho takhle zničili. Hned ten den jsme objednali nový a jde znát, že ten telefon zánovní je porouchaný od nového kusů, plně jiný. Takže za mně jen nový!
Pokud to delaji jako u rozbaleno.cz , tak to bude odpovidat popisu.
Tedy rozbaleno nebo i pouzite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.