Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám dotaz... Když telefonuju, stávající hovor mi najednou přeruší nový příchozí hovor, ale já to nijak nezjistím, žádné oznámení nic, jen to v telefonu začne pípat, jako když Vám prostě někdo volá a vy telefonujete, ale samo se to spojí a ten původní hovor se jakoby dostane do pozadí (asi čeká), takže se pak stává, že cizímu člověku vyprávím nějakou historku, kterou by nemusel slyšet... Nevíte čím to může být? V nastavení telefonu jsem žádné nastavení hovorů nenašla (Element P503 LTE by Sencor).
Ten hovor, který byl přerušen, tam je hláška, že má čekat, že bude spojen.
Díky za rady
Váš telefon je Dual SIM, takže uvedené nastavení byste měla najít v Nastavení - Nastavení duální karty SIM - příslušná SIM - Nastavení hovorů - Další nastavení - Další hovor na lince atd. Ten postup je orientační, pouze naznačuji, kde hledat. Postup platí i v případě, že používáte jen jednu SIM.
Návod z odkazu je bohužel na úrovni většiny dnešních návodů: Kde nic tu nic.
@jamra: Tak ještě zkuste najet do telefonu, aby se objevila klávesnice, pak zmačknout levé dotykové tlačítko pod displejem a tam také může být nastavení hovorů.
Bohužel nic jiného už jsem nenašel.
To co hledáte je Vytáčení (u mě na ploše ikona zelené sluchátko) - další volby (u mě tři čárky, u vás třeba tři tečky nebo ozubené kolečko) - Nastavení - Další nastavení - Další hovor na lince.
Ovšem tato funkce pouze při hovoru tlumeným pípnutím oznamuje, že se vám snaží někdo další dovolat.
Nemá by hovory automaticky spojovat.
Teď jsem si všiml, že to co já nastínil @satam v doplnění.
Tak mezi ikonami pouze Kontakty nebo Telefon... Kontakty klasicky načto seznam čísel a Telefon při vyvoláná klávesnice (viz rada výše). Vytáčení žádné.
Každý výrobce to má trochu jinak. Podle té rady výše Vyvolaná klávesnice - a zmáčknout levé spodní tlačítko...pak něco z toho co jsme oba psali tam není? Nečekám, že to pomůže, ale můžete Další hovor na lince zkusit vypnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.