Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hovor přerušují nový příchozí hovor

Od: jamra® odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

mám dotaz... Když telefonuju, stávající hovor mi najednou přeruší nový příchozí hovor, ale já to nijak nezjistím, žádné oznámení nic, jen to v telefonu začne pípat, jako když Vám prostě někdo volá a vy telefonujete, ale samo se to spojí a ten původní hovor se jakoby dostane do pozadí (asi čeká), takže se pak stává, že cizímu člověku vyprávím nějakou historku, kterou by nemusel slyšet... Nevíte čím to může být? V nastavení telefonu jsem žádné nastavení hovorů nenašla (Element P503 LTE by Sencor).
Ten hovor, který byl přerušen, tam je hláška, že má čekat, že bude spojen.

Díky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Nepomohl by návod?

hodnocení

0x

Váš telefon je Dual SIM, takže uvedené nastavení byste měla najít v Nastavení - Nastavení duální karty SIM - příslušná SIM - Nastavení hovorů - Další nastavení - Další hovor na lince atd. Ten postup je orientační, pouze naznačuji, kde hledat. Postup platí i v případě, že používáte jen jednu SIM.

Návod z odkazu je bohužel na úrovni většiny dnešních návodů: Kde nic tu nic.

doplněno 19.06.17 15:00:

@jamra: Tak ještě zkuste najet do telefonu, aby se objevila klávesnice, pak zmačknout levé dotykové tlačítko pod displejem a tam také může být nastavení hovorů.

Bohužel nic jiného už jsem nenašel.

To co hledáte je Vytáčení (u mě na ploše ikona zelené sluchátko) - další volby (u mě tři čárky, u vás třeba tři tečky nebo ozubené kolečko) - Nastavení - Další nastavení - Další hovor na lince.

Ovšem tato funkce pouze při hovoru tlumeným pípnutím oznamuje, že se vám snaží někdo další dovolat.

Nemá by hovory automaticky spojovat.

doplněno 19.06.17 18:45:

Teď jsem si všiml, že to co já nastínil @satam v doplnění.

hodnocení

Tak mezi ikonami pouze Kontakty nebo Telefon... Kontakty klasicky načto seznam čísel a Telefon při vyvoláná klávesnice (viz rada výše). Vytáčení žádné.

Každý výrobce to má trochu jinak. Podle té rady výše Vyvolaná klávesnice - a zmáčknout levé spodní tlačítko...pak něco z toho co jsme oba psali tam není? Nečekám, že to pomůže, ale můžete Další hovor na lince zkusit vypnout.

hodnocení

Vyvolám klávesnici, zmačknut levé spodní tlačítko (dlouze i krátce) a naprosto bez reakce... :(

hodnocení

Hezky den, nastavení Sim karty jsem prošla a vypadá takto, ale žádná možnost nelze otevřít jako další nastavení...
Hovor přerušují nový příchozí hovor
hodnocení

Tak ani to nijak nereaguje... Ale díky za snahu. :)

hodnocení

0x
Na O2 Family (Bonerix) - jsem potkal toto:Tak první postřehy z VoLTE. Hovor musím často vytočit nadvakrát, poprvé se ozve obsazovací tón. Pokud volám a dobývá se na mě další hovor, VŽDYCKY mi to shodí ten hovor první.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]