Zdravim, dnes jsem dojel do polska a chtel bych zprovoznit mobilni data, protoze od vcerejsiho dne po cele EU dle zakonu evropske unie musi operator uctovat stejne poplatky jako v domovske siti. T-mobile tohle nabizi i u mobilnich dat, ale nedari se mi je zprovoznit. Nasel jsem, ze se ma nastavit APN: internet, ale to nepomohlo. Restart jsem zkousel. Mobil se k internetu nepripoji. Nevi nekdo jak na to? Nebo jedine resit pres operatora? V nastaveni mobilu (iphone) jsem samozrejme zapnul roaming pro data.
Jedeš tam na dýl? Samozřejmě že roaming bez hranic je hezká věc ale zrovna v Polsku bych se na česká data vykašlal, koupil v první trafice předplacenku Play za 5 zlotých a užíval si šest neděl neomezených dat. Bohužel tušili že by si je v Polsku skupovali Češi ve velkém a tahali je domů kde by je využívali v raoamingu, tak je u nich vysloveně napsáno že fungují jen na polském území. Stejně tak to udělal na predplacenkach i polský t.mobile. Vím že jsem tím vlastně neodpověděl na tvoji otázku ohledně nastavení ale možná jsem ti poradil lepší řešení. 5 zlotých je 30 korun a to by mi za nějaké hrabání se v nastavení t.mobilu nestálo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.