Mám televizi Panasonic -starý typ a koupený set topbox, anténu Emos venkovní,ale jak to vše udělat nevím. Vyčetla jsem tu,že se musí nastavit set-top box,ale to mi nejde.neni tam displej. Ohledně tv přístroje ladím ATB "myslím že je to tak" teď to nevím přesně, ale taky nic ,žádný signál ,nic. Děkuji za rady.
Zdravím,musíte připojit kábel scart se set-top boxu s tv,a ještě do set-top boxu anténu .Potom zapnut set-top box a televizu.V set-top boxu jít do menu,někde by tam mělo být ladění,bud automatický,nebo ruční.Vy zvolíte automatický,potvrtíte to,potom už se vám začnou ladit programí.
Tak v první řadě prozraďte jak máte STB připojený k TV.
Používá se u starších SCART a pokud už máte zásuvku na HDMI tak tu.
Pro obojí je potřeba příslušný kabel.A k ladění STB se musí přepnout na příslušný vstup.Teprve potom se na obrazovce objeví znak výrobce a na dálkovém ovládání set-top-boxu si spustit Menu a najít automatické ladění stanic.
Trvá to poměrně dlouho než projde všechny kanály.
maj*
Ano mám SCART v tv a do settoboxu.aha nějak to bude souviset s tim settoboxem. Mám to na chalupě tak teď to řešit nemohu, Díky za radu ,když tak se ještě optam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.