Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naladit Panasonic tv pomocí set-top boxu

Od: maj* odpovědí: 3 změna:
Mám televizi Panasonic -starý typ a koupený set topbox, anténu Emos venkovní,ale jak to vše udělat nevím. Vyčetla jsem tu,že se musí nastavit set-top box,ale to mi nejde.neni tam displej.
Ohledně tv přístroje ladím ATB "myslím že je to tak" teď to nevím přesně,
ale taky nic ,žádný signál ,nic.
Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím,musíte připojit kábel scart se set-top boxu s tv,a ještě do set-top boxu anténu .Potom zapnut set-top box a televizu.V set-top boxu jít do menu,někde by tam mělo být ladění,bud automatický,nebo ruční.Vy zvolíte automatický,potvrtíte to,potom už se vám začnou ladit programí.;)

fran56ris*
hodnocení

1x

Tak v první řadě prozraďte jak máte STB připojený k TV.

Používá se u starších SCART a pokud už máte zásuvku na HDMI tak tu.

Pro obojí je potřeba příslušný kabel.A k ladění STB se musí přepnout na příslušný vstup.Teprve potom se na obrazovce objeví znak výrobce a na dálkovém ovládání set-top-boxu si spustit Menu a najít automatické ladění stanic.

Trvá to poměrně dlouho než projde všechny kanály.

maj*
hodnocení

Ano mám SCART v tv a do settoboxu.aha nějak to bude souviset s tim settoboxem. Mám to na chalupě tak teď to řešit nemohu,
Díky za radu ,když tak se ještě optam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]