Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní nootebook

Od: benesova odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

windous, ale potřebovala bych na cesty.

korespondence, focení a ukládání a spravovoání fotek, hudba, malá práce na počítači / asi běžný balíček co je / hry nehraju, spolehlivý a aby nějaký čas vydrže, velikost asi potřebovala bych poradit jaký malý cestovní noibok, doma mám x , nevím...já věk děkuj iprosím odpověd na mail

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nešlo by to napsat ještě jednou? Pokud možno, česky.
Totiž, nerozumím řeči tvého kmene.
Poslat odpověď na mail nelze. Zaprvé se to nedělá a za druhý, není tu.
benesova
hodnocení

Řeč mého kmene je dobrá jen ten staletý počítač Windouz sedmička za nic nestojí a dělá si co chce. Ale o to se nejedná viz.obrázek dole. Chtěla jsem na cesty a dovolenou, aby obsahovalo co jsem popisovala , ale takový to v malém provedení..Snad bude stačit co jsem napsala. Děkuji snad to dojde v pořádku.

Cestovní nootebook
ben®

Dobrý den, pořiďte si zařízení 2 v 1 = tablet + notebook (asi s OS Windows). Je to lehké, baterie vydrží dlouho a využijete klávesnici i dotykovou obrazovku. Zdravím!

alza.cz/...

hodnocení

0x

Pokud to má být fakt na cesty, tj, lehké a skladné, tak na toto by možná stačil i tablet, případně s externí BT klávesnicí.

iz*
hodnocení

0x

Nerozumím tomuto: ..."doma mám x , nevím...já věk".

xp?! Je pátek, moje dekryptovací schopnosti se limitně blíží nule *ee*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]