Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
windous, ale potřebovala bych na cesty.
korespondence, focení a ukládání a spravovoání fotek, hudba, malá práce na počítači / asi běžný balíček co je / hry nehraju, spolehlivý a aby nějaký čas vydrže, velikost asi potřebovala bych poradit jaký malý cestovní noibok, doma mám x , nevím...já věk děkuj iprosím odpověd na mail
Řeč mého kmene je dobrá jen ten staletý počítač Windouz sedmička za nic nestojí a dělá si co chce. Ale o to se nejedná viz.obrázek dole. Chtěla jsem na cesty a dovolenou, aby obsahovalo co jsem popisovala , ale takový to v malém provedení..Snad bude stačit co jsem napsala. Děkuji snad to dojde v pořádku.
Dobrý den, pořiďte si zařízení 2 v 1 = tablet + notebook (asi s OS Windows). Je to lehké, baterie vydrží dlouho a využijete klávesnici i dotykovou obrazovku. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.