Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalé vibrace mobilu

Od: jeffik* odpovědí: 2 změna:

Mám Samsung S 5300, Android 2.3.6. Jakmile mobil zapnu, objeví se pravidelné vibrace : vr vr pauza vr pauza vrvr /vždy 2 a pak 1/...atd.Žádným zásahem v Nastaveni ani přechod na tovární verzi nepomohlo.Jinak funguje dobře,ale je to otrava.Nevíte někdo, co by pomohlo? Dííííííííík!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

0x

Co stavu předcházelo? Nedošlo k vniknutí kapaliny, nebo pádu? Ještě můžete zkusit zapnout telefon v nouzovém režimu, kdy se nespustí dodatečné aplikace, jen to, co bylo součastí firmwaru a je s ním tedy testovano. Ano, i po obnovení tovarních nastavení mohou zůstat cizí aplikace, nebo se při prvním startu nainstalovat z vnitřní paměti jako "aktualizace".

hodnocení

0x

Dobrý den. V nastavení zvuku jsem našel na internetu, že lze nastavit při kterých událostech má telefon vibrovat. A ono to někdy nedělalo? Pokud to je od začátku, tak to třeba při zapnutí nejde vypnout. Já jsem to měl při koupi jiného telefonu nastavené na vibrace, ale vypnout to mohu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]