Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace Microsoft Lumia 640 LTE

Od: windy* odpovědí: 2 změna:
Zdravím,vlastním smartphone Microsoft Lumia 640 LTE od operátora O2. Původní OS je Windows phone 8.1
Již jsem zkoušel přes program insider přejít na Windows Mobile - Windows 10. Po posledním pokusu o update mi mobil začal nehorázně " zlobit " a choval se zkrátka nestandardně. Vypínaní,vibrace bez zjevného důvodů,restarty,scrollování v MS Edge se seká atd...
Otázka tedy zní: Jak nejlépe nainstalovat upgrade na Windows 10 mobile. Který build je řekněme nejstabilnější. Chápu,že tady budou rady přejdi na android nebo ios...na tohle se neptám a ani na nový smartphone nemám. Takže nějaká doporučení a rady? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tovární nastavení lze? Pak wmmania.cz/...

doplněno 15.06.17 18:34:

Nebude se vám líbit moje odpověď - nejstabilnější systém jsem měl v mobilech či PC ten, na který byl daný přístroj sestrojen. Tj. originál - tovární nastavení a neprat do toho všechno možné...

S limií jsem měl také zkušenost - za rok trápení byl vyhozen. Za 1500,- jsem koupil použitý telefon Vodafone Prime 6 v záruce, jako nový. Super místo na aplikace, přes půl roku bez jediného zaseknutí, vše funguje, fotky super, video dostačující i na přehrání v TV třeba záznam koncertu syna...

windowsak
hodnocení

To jsem našel taky,ale zajímá mě nejstabilnější verze buildu na Windows mobile

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]