Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji,prosím poradit.Mám internet v mobilu.Prohlížeč mám Operu mini 4.2.Jednou za čas se mi stane,že se mi to napíše: ,,Neočekávaná vyjímka.Zavřít aplikaci?" zvolím ano a aplikace se ukončí,znova ji zapnu a jde potom v pohodě.Včera se mi stalo.že po stažení 1 souboru z uloz.to mi Opera mini psala výše uvedenou hlášku každý 2 nebo 3 spuštění.Teď je to skoro už v normálu.Není možné,že ten soubor byl nějak infikován? Normálně se mi to s tou hláškou stává cca tak 1x za týden,teď o hodně častěji.Proto mě to znepokojuje.Bojím se z Opery mini přihlásit na email i cokoliv jiného.Docela mě to vylekalo.Poraďte mi,prosím,někdo jestli je to jen náhoda nebo něco úplně jiného a zda už se mohu klidně přihlašovat.Mimochodem mobil mám Nokii N73.Děkuji za příp. odpovědi.
Můžete se trochu prosím rozepsat o tom problému? co se stalo?
doplněno 31.08.09 14:30:Můžete se trochu prosím rozepsat o tom problému? Co se stalo? Jaká data s ní související? Je tam něco infikováno? můžu se přihlašovat? Co se stane když to nesmažu?
doplněno 31.08.09 14:32:Mohu se tedy přihlašovat bez obav? Děkuji za odp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.