Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera mini 4.2 - Neočekávaná vyjímka

Od: pepyk93* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,potřebuji,prosím poradit.Mám internet v mobilu.Prohlížeč mám Operu mini 4.2.Jednou za čas se mi stane,že se mi to napíše: ,,Neočekávaná vyjímka.Zavřít aplikaci?" zvolím ano a aplikace se ukončí,znova ji zapnu a jde potom v pohodě.Včera se mi stalo.že po stažení 1 souboru z uloz.to mi Opera mini psala výše uvedenou hlášku každý 2 nebo 3 spuštění.Teď je to skoro už v normálu.Není možné,že ten soubor byl nějak infikován? Normálně se mi to s tou hláškou stává cca tak 1x za týden,teď o hodně častěji.Proto mě to znepokojuje.Bojím se z Opery mini přihlásit na email i cokoliv jiného.Docela mě to vylekalo.Poraďte mi,prosím,někdo jestli je to jen náhoda nebo něco úplně jiného a zda už se mohu klidně přihlašovat.Mimochodem mobil mám Nokii N73.Děkuji za příp. odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Především doporučím operu odinstalovat, smazat všechna data s ní související...
doplněno 31.08.09 14:28: Ona opera obecně, má problémy s stahováním souborů, udržováním stahovacích oblastí, dá se říct že ještě stále musí dohánět mušky, já osobně sem se taky setákával s errory a problémy jen při stahování soubory a to disponuji jen hloupým k800i
doplněno 01.09.09 13:17: Vir, ted nevím ale vaše nokia je chytrá může to být jím ale byl by infikován spíš telefon než jen taková aplikace jejíž nefukčnost uživatele vůbec nezabije...
Ale jo vir to být může to ej dnes vlastně jedinný důvod proč mám hlupý telefon, nicméně Java2.0 a jsr-75 dnes umožněju aplikacím cokoliv...
Pokud je mi známo tak norton dělá na mobily antiviry doporučím stáhnout nějakou trial verzi a nechat projet celý telefon a mrknout co se spouští při startu systému mob...

pepyk93*
hodnocení

Můžete se trochu prosím rozepsat o tom problému? co se stalo?

doplněno 31.08.09 14:30:

Můžete se trochu prosím rozepsat o tom problému? Co se stalo? Jaká data s ní související? Je tam něco infikováno? můžu se přihlašovat? Co se stane když to nesmažu?

doplněno 31.08.09 14:32:

Mohu se tedy přihlašovat bez obav? Děkuji za odp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]