Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon Huawei YII a prohlížeč seznam.cz

Od: kvetuse* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, můžete mi někdo poradit, jak si mám do telefonu huawei stáhnout prohlížeč seznam, abych mohla prohlížet email -mám tam prohlížeč jen google a přes něj nemůžu email na seznamu číst.

Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobry den,
.
Nejjednodušší zpusob je zajít na adresu seznam.cz a tam Vam jej nabízejí ( alespon u me je to hned nahore ). Pokud to zde nebude zajděte pres aplikaci google play/ obchod play a zde do vyhledavani napište seznam.
.
Nejsem si jist jestli to je přímo prohlížeč na ktery muze byt nekdo zvykli z PC. Muzete zkusit.

hodnocení

0x
Co to je prohlížeč Google? Že by Chrome?
Proč tam nejde číst email? Co to dělá, nebo píše?
Jinak vřele doporučuji používat na poštu nějakého emailového klienta. V telefonu už bývá nainstalovaný, jen ho nastavit. I na velkým kompu je vhodné používat třeba Thunderbird.
tomas11*

Z obchodu play v telefonu nebo v pc si stáhněte (nainstalujte) seznam. cz , pak si jej nastavte dle sebe a bude to jako v PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]