Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia x huawei

Od: leny2 odpovědí: 5 změna:
Premyslim o koupi nokia 6 a nebo huawei p9 mate nekdo zkusenosti ..poradte ktery vybrat..cenove jsou na tom podobne co se lidi ptam spis by brali huawei ja jsem osobne spis fanousek nokie

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

Huawei nabízí za ty peníze o něco lepší specifikace, ale třeba mě osobně také více zaujala Nokia. Škoda slabšího procesoru, větších rámečků nahoře a dole a trochu horšího poměru cena/výkon. Vzhledem k čistému Androidu si ale myslím, že to pro běžné uživatele není nejmenší problém. Asi bych si momentálně Nokii nekoupil, ale pokud ano, bral bych nejspíš 3 nebo 5.

doplněno 12.06.17 12:03:

Ještě bych doplnil, že oba telefony poslouží s největší pravděpodobností stejně dobře, takže bych se hlavně díval na to, co se mi líbí a vyhovuje více.

leny*
hodnocení

Ok diky za radu jeste jsem se dival na nokii 5 ta je za uplne stejne penize ja huawei p9 a rozdil mezi nokii 5 a 6 asi nebude skoro zadny
nox®

Nokia 5 má "pouze" 5,2" display s HD rozlišením, 6ka má oproti tomu 5,5" a FullHD. Běžným okem na takové úhlopříčce nepůjde poznat nějaký zásadní rozdíl. Výhoda může být zase v lepší výdrži baterie. Jinak ostatní specifikace má tuším stejné, kromě paměti RAM, kde 2GB zatím bohatě stačí.

pavelpa
hodnocení

0x

Podle mého je Nokia nyní riziko, prostě nevíme, jak to pojede. Huawei se naopak osvědčil, podporu tady má.

nox®

Jak by to mělo jet? Po kolejích? HMD Global chce Nokii prosadit, to je dost zjevné, takže jí v současné záplavě telefonů nezbývá, než ukázat solidní telefony. Co jsem viděl nějaké testy odolnosti, velmi zaujaly. A jak jinak by měl jet čistý Android na takovém železe, než úplně v pohodě, netuším. Už teď je potvrzen příchod Android O v nejkratší možné době, takže o nějaké podpoře zatím není moc pochyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]