Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Japonská sluchátka Audio Technica

Od: mahtiel® odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chtěla bych si pořídit japonská sluchátka Audio Technica, která mají dobrá hodnocení a cenově jsou ještě relativně přijatelná. Zaujaly mne dvoje ATH-AVC500 a ATH-AD700x
m.heureka.cz/...
m.heureka.cz/...
Zda raději koupit za levnější (ze zahraničí se dají koupit okolo 1500 Kč) anebo si připlatit za ta dražší (ze zahraničí vyjdou o něco více než 3000 Kč)
Prosím o zkušenosti a případné rady
Díky za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Váš výběr je dobrý, resp. firma je to špičková (a i ta sluchátka). Ta dražší verze sluchátek snad nabízí o něco více basů, ale i ta levnější budou "nadupaná" (rozdíl je minimální). V tomto případě bych se rozhodoval podle ceny - kolik penízků jsem ochoten vydat, protože chybu udělat nemůžete a zvláště poslech hudby si užijete. Zdravím!

doplněno 13.06.17 20:09:

mahtiel - už máte vybráno?

doplněno 13.06.17 20:16:

Děkuji za odpověď. Také si myslím, že ta levnější sluchátka budou dostatečná.

hodnocení

asi půjdu do těch levnějších za 1500 Kč z Ebaye :) i to se manželovi zdá moc :D dostala jsem k 35tinám NTB a k Vánocům jsem si koupila lossless přehrávač, tak chci ještě i kvalitní sluchátka :)

jabraka*
hodnocení

0x

Pořídil jsem si sluchátka z Kauflandu jsou od dovozce z Německa - Kompernass Bochum-.Sluchátka jsou vybavena neodymovými magnety,které umožňují při malých rozměrech neskutečnou reprodukci basů.Poslechově je to to nejlepší,co lze na trhu V cz koupit do 1000 Kč.Mluvím o poslechovém dojmu,moje zkušenosti se sluchátky mnoha výrobců jsou velice dlouhodobé.

JABRAKA

miroslavnovotny

Dobrý den, mohl bych se v tom případě zeptat, jestli čirou náhodou nemůžete porovnat ty levnější Audiotechniky a Superlux HD681EVO? Recenze na head-fi a spol. je dost chválily, tak je mám doma, jsem spokojený, ale člověk špekuluje, jestli si nemůže přilepšit. (Aktuálně mám Fiio X3ii ...)

dík MN

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]