Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Váš výběr je dobrý, resp. firma je to špičková (a i ta sluchátka). Ta dražší verze sluchátek snad nabízí o něco více basů, ale i ta levnější budou "nadupaná" (rozdíl je minimální). V tomto případě bych se rozhodoval podle ceny - kolik penízků jsem ochoten vydat, protože chybu udělat nemůžete a zvláště poslech hudby si užijete. Zdravím!
mahtiel - už máte vybráno?
Děkuji za odpověď. Také si myslím, že ta levnější sluchátka budou dostatečná.
Pořídil jsem si sluchátka z Kauflandu jsou od dovozce z Německa - Kompernass Bochum-.Sluchátka jsou vybavena neodymovými magnety,které umožňují při malých rozměrech neskutečnou reprodukci basů.Poslechově je to to nejlepší,co lze na trhu V cz koupit do 1000 Kč.Mluvím o poslechovém dojmu,moje zkušenosti se sluchátky mnoha výrobců jsou velice dlouhodobé.
JABRAKA
Dobrý den, mohl bych se v tom případě zeptat, jestli čirou náhodou nemůžete porovnat ty levnější Audiotechniky a Superlux HD681EVO? Recenze na head-fi a spol. je dost chválily, tak je mám doma, jsem spokojený, ale člověk špekuluje, jestli si nemůže přilepšit. (Aktuálně mám Fiio X3ii ...)
dík MN
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.