Tak dnes končí éra levného internetu v mobilu,V mobilu mám simku mobil.cz kde jsem si nabil kartu za 200kc vydrželo mi to tak na půl roku surfování. I se sníženou rychlosti jsem se v pohodě se dostal všude na jakékoli stránky.opera mini je fakt skvělá.Od zítřka budu muset dát za rychlý giga 1Gb 300kc pouze na měsíc.Poradte nějakého operátora kde by mě to vyšlo tak nějak podobně co doteď,jestli takový nějaký bude, Paušál nechci. děkuji
Řešíme tu levný net na drobnisti typu jízdní řády, počasí apod. Jako 500 není zrovna lidová cena. 2pepr: ikdyž jsem dal zakázst data na pozadí apod. stejně si v kitkatu všechno možné hrabalo na net...
Už od zítřka? Taky to řeším. Právě z mobil.cz píšu... Mě vyšel zatím nejzajímavěji kaktus. Při využití bonusového kreditu to ujde, ale už to nebude za 200kč/půl roku. Koupit datový balíček a po vyčerpání do konce měsíce použít 64kb/s zpomalený net. Pokud někoho napadne vhodná alternativa, sem s ní. Průser je, že ač bych za jízdní řád či jiné nutnosti zaplatil tu 1kč/mb, smartphone okamžitě napojí další programy do sítě a ono to kvůli pár kb naskáče...
...smartphone okamžitě napojí další programy do sítě a ono to kvůli pár kb naskáče...
Tak to je třeba jim to zakázat. Neplatím si žádný datový balíček, přesto mám data v mobilu stále zapnuté (kvůli MMS) a žádná aplikace bez mého svolení nehrabe přes datové připojení na net. Pouze přes wi-fi.
Vodafone ukončil lidem připojení na skok minulý měsíc ale prosáklo jim že v rámci retence budou lidem co se proti tomu ozvou dávat připojení za 20 měsíčně kde FUP je nějakých tristních pár mega AAAALE po vyčerpání FUP ho neutnou, pouze zpomalí. To by mohla být náhrada za mobilCZ. Teď jde o to jak dlouho jim ta myšlenka to lidem v rámci retence nabízet vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.