Nejste přihlášen/a.
Zdravím vespolek,našel jsem si šikovnou klávesnici k tabletu na zahraničním eshopu.
Ještě jsem takovou klávesnici neměl,osvětlí mi někdo,jak to funguje?Hlavně z hlediska,když na té klávesnici nejsou české znaky?
Na zahraniční klávesnice se používají české přelepky, viz třeba zde czc.cz/... Jinak funguje stejně, jako česká.
Což o to,přelepky je to nejmenší,ale jak tablet pozná z té klávesnice,že chci psát česky?Vezme si to z nastevení tabletu nebo jak?Na softwarové klávesnici podržím znak a vyjede seznam dalších kláves,kde vyberu příslušný znak.Na HW klávesnici tohle přeci nejde.
Když jsem kdysi dětem zprovozňoval tablet (android), tak jsem jim i pro českou verzi klávesnice na tabletu musel stáhnout aplikaci tuším z google play.
Kupoval jsem jim k tomu pouzdro s českou klávesnicí czc.cz/... a klávesnice po připojení funguje, ale stejně ji moc nepoužívají. Na tabletu se česká a anglická klávasnice přepíná posunutím prstu po mezerníku, ale jak to funguje u externí klávesnice jsem asi ani nezkoušel.
To s tím OTG je pravda a byl docela opruz zjišťovat, zda to společně bude fungovat. Pořádně mi to nebyli schopni říct ani prodejci klávesnice, ani prodejci tabletu a ani zástupce výrobce tabletu v ČR. Obvyklá odpověď byla, že by to snad mělo fungovat ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.